Bb ellinoora homoseksuaaliseen sex work kuopio

Sinä tiedät tämän ja me tiedämme tämän. Elektronisen kaupankäynnin kautta me kykenemme näkemään missä sinä olet, ja mitä sinä ostat. Internetin ja muiden lähteiden kautta me voimme jopa saada selville mitä sinä ajattelet ja mitä sinä sanot. Ei ole kovinkaan merkityksellistä meidän kannaltamme se mihin sinä uskot, niin kauan kuin sinä teet mitä me käskemme. Sinun uskomuksesi ovat hölynpölyä joka tapauksessa. Mutta, jos me epäilemme että sinä saatat olla jossain määrin vaarallinen meidän suunnitelmillemme, meillä on keinot kuinka toimia sinun kanssasi.

Me voimme kiusanteon avulla pyydystää sinut ansaan. Me pystymme saamaan sinut oikeuteen niin pitkäksi aikaa että sinä et koskaan pääse pois. Meillä on suunnattomat varat joilla me voimme maksaa lakimiehillemme. Sinä maksat palkan näille lakimiehille verojen muodossa. Sinulla ei ole tällaisia valtavia rahavaroja. Me tiedämme kuinka jakaa ja valloittaa.

Emmekö me ole syrjäyttäneet hallitsijoita tempuillamme? Luuletko että sinusta on vastusta meille? Sinun turhat organisaatiosi Ja, ajatellaanpa sinun uskontojasi ja "moraalista enemmistöäsi". Typerät ihmiset jotka johtavat tätä organisaatiota saavat kananmunan kasvoilleen. Me olemme aina saaneet heidät puolustuskannalle niinkuin me olemme tehneet onnistuneesti NRA: Me voimme saada National Rifle Association: Sinä et voi vapautua.

Kuvittele kuinka sinä voisitkaan. Me annamme polttoaineen autoosi. Me voimme kääntää hanat kiinni milloin me vain haluamme väittäen että on jonkinlaista pulaa. Entä jos sinun autosi menee rikki?

Sinä et voi saada osia siihen ilman meitä. Me valvomme kaikkea rahaa jota sinä käytät. Halutessamme me voimme pysäyttää rahan virtaamisen tai saada aikaan täydellisen romahduksen. Sitten me voimme määrätä Presidentin julistamaan kaiken rahan arvottomaksi.

Sillä hetkellä kaikki sinun rahasi häviävät savuna ilmaan. Jos tarpeen, me voimme aiheuttaa kuljettajien lakon joka lopettaisi ruoan jakamisen kauppoihisi. Me voimme näännyttää sinut nälkään milloin vain me haluamme. Sinulla on ruokaa ainoastaan siksi koska me tarjoamme sitä sinulle ruokapöydästämme.

Suurina pulavuosina me kontrolloimme ruokaa. Me kasasimme vuorenkorkuisia pinoja ruokaa aitojen taakse ja annoimme sen pilaantua. Nälkäiset me panimme töihin meidän työleireillemme vaikka oli olemassa tarpeeksi ruokaa jolla ruokkia heidät.

Luuletko sinä todella että sinä voit lyödä meidät? Sinä sanot että sinä voit kätkeä kultarahoja jotta sinulla olisi edelleen rahaa romahduksen tapahtuessa. Me voimme yksinkertaisesti säätää lain, joka tekee kullan omistamisesta laitonta niinkuin me olemme säätäneet aikaisemminkin.

Jos me löydämme kultaa sinun hallustasi, me voimme yksinkertaisesti takavarikoida sen ja passittaa sinut vankilaan lain rikkomisesta. Vankilassa ollessasi sinun täytyisi tehdä työtä jossakin meidän työlaitoksissamme. Me olemme antaneet sellaisen kuvan vankityöleireistämme että kukaan ei näytä vastustavan niitä.

Me kerromme ihmisille että murhamiesten pitäisi maksaa omasta ylläpidostaan. Kukaan ei näytä ajattelevan että meillä on valta laittaa sinne myös tomaatin kasvattajat. Me voimme säätää lait jotka kieltävät puutarhat ja sitten keksiä jonkun tieteellisen syyn miksi sinulla on lupa ostaa ruokaa ainoastaan meidän lähteistämme.

Jos joku näkee sinun kasvattavan tomaatteja, hän raportoi sinusta meille ja sitten sinä tulet meille tekemään töitä meidän pelloillamme. Oi, te typerät nationalistit. Te ette voi paeta meitä, sillä jo kauan ennen kuin te synnyitte, me olimme suunnitelleet sinun orjuuttamisesi.

Sinun opettajasi ja pastorisi ovat muotoilleet sinun ajatuksiasi meitä varten jo sukupolvien ajan. Mene ja tapa itsesi, se ainoastaan auttaa meitä käsittelemään jäljellä olevaa väestöä. Sinä et voi vahingoittaa meitä, löytää meitä tai edes kuvitella minkä veroisia me olemme.

Minä heitän sinulle nämä muutamat seikat ainoastaan siksi että sinä -- jos sinulla on yhtään järkeä -- tottelisit meitä ja noudattaisit meidän ohjeitamme. Sinun kontrolloitu mielesi Me johdamme Hollywoodia. Sellaiset elokuvat kuten Terminator ja Armageddon sekä monet muut luotiin yksinkertaisesti siksi että sinä ajattelisit meidän haluamallamme tavalla.

Sinut on ohjelmoitu pitämään väkivallasta, niin että sitten kun me lähetämme sinut tappamaan joitakin pahoja ihmisiä, sinä tottelet mielelläsi. Me olemme tuoneet väkivaltaisia toimintapelejä ostoskeskuksiisi valmistellaksemme sinun lastesi mielet sodan taiteeseen.

Me olemme panneet sinut näkemään armeijamme ja poliisimme hyvinä osapuolina ja altistaneet sinut asioille jotka olivat mahdottomia vain muutama vuosikymmen sitten. Meidän taiteelliset ohjelmamme, kaikki on suunniteltu jotta sinä alistuisit ja jopa auttaisit Uuden maailmanjärjestyksen luomisessa. Star Trek, ja muut luomukset ovat opettaneet sinut yksinkertaisesti tottelemaan uusien kansainvälisten vallanpitäjien antamia ohjeita.

Te typerät ihmiset, te ajattelette että teitä viihdytettiin, kun teitä itse asiassa koulutettiin. Uskaltaisinko minä käyttää sanoja "aivopesu" tai "mielenhallinta". Muuten, oletko sinä nähnyt uusimman Tähtien Sodan? Mikä henkisen manipuloinnin taideteos. Ihmiset keskustelevat kaikenlaisten epämääräisten ja eri muotoisten olioiden kanssa, ja he keskustelevat englanniksi. Ihmettelenpä missä nämä avaruusoliot oppivat englantia.

Voi ihmisten yksinkertaista mieltä. Hän ei koskaan huomaa että hänet on viety satumaahan. Me olemme laittaneet mainoksia Tähtien Sota -elokuvasta melkein joka paikkaan. Sinä löydät niitä Wal-martista, K-martista, Taco Bell: Elokuvassa on jotakin jonka me haluamme sinun oppivan. Vai, pitäisikö sanoa että episodeissa on jotakin sellaista mitä me emme halua sinun oppivan?

Joka tapauksessa, meillä on mitä me heluamme tässä asiassa. Tietysti, jotta pitäisimme sinut hyväuskoisena, me olemme käskeneet vaaleilla valittuja virkamiehiämme teeskentelemään ikäänkuin he haluaisivat korjata tilanteen. Presidentti Clinton puhuu Hollywood-elokuvien väkivaltaa vastaan. Tämä ei tietenkään ratkaise ongelmaa, mutta saa ihmiset uskomaan että asialle yritetään tehdä jotakin.

Seksi ja väkivalta ovat parhaimmat voimat jotka auttavat meitä saavuttamaan päämäärämme. Tällä tavalla me pidämme heidät niin kylläisinä että heillä ei ole hyveellisyyttä tai aivokapasiteettia miettiä todella tärkeitä asioita jotka on jätetty kokonaan meidän käsiimme.

Presidentti Clintonista on ollut meille erittäin suuri apu. Me tunsimme hänen luonteensa ennenkuin me teimme hänestä Presidentin. Hänen paljastumisestaan oli suuri apu nuorison moraalisten arvojen säätämisessä alaspäin. Tästä on etua meille. Niiden turhat ponnistukset saada hänet meitä vastaan olivat jopa hyväksyttäviä meidän kannaltamme. Hän on hyödyllinen meille eikä kukaan siirrä häntä syrjään kunnes me olemme valmiit siirtämään hänet syrjään. Anteeksi jos minä näytän pilkkaavan asioita joihin sinä uskot, mutta ne ovat melko vanhanaikaisia.

Eikö sinulla ole silmiä nähdä että sinun turhat vapautesi ovat hyödyttömiä meidän edessämme? Sinä voit tehdä ainoastaan niin kuin me sanomme. Me siirrämme syrjään Presidenttimme kun me olemme valmiit, ja johtaja jonka me asetamme tulee istumaan paikallaan niin kauan kuin se palvelee meitä. SIllä hetkellä me laitamme suosittelemamme ehdokkaan sinun eteesi ja sinä äänestät niinkuin me haluamme. Tällä tavalla me annamme sinulle turhaa äänestys-harjoitusta, ja sinä uskot että sinulla on jotakin tekemistä sen kanssa kuka Presidentti valitaan virkaan.

Me käytämme kensakuntia mihin me ikinä haluamme. Jokainen tietää että niiden täytyy totella meitä tai kuolla. Onneksi meillä on muutama vastaan hangoittelija kuten Saddam ja Milosevic, jotka ovat olleet avuliaita näyttämään maailman johtajille mitä me teemme heille jos he eivät alistu. On hienoa seurata meidän päämääriämme ja tehdä mitä me sanomme. Jos joku ei tee näin, seuraukset ovat traagisia. Minä haluaisin säästää sinut tällaiselta lopulta.

Me käytämme sinua helpottamaan ylikansoitus-ongelmaa. Sinun typerä kapinasi meidän hallintoamme vastaan Jotkut teistä ovat ajatelleet että te voisitte pysäyttää meidät asettamalla pommin johonkin meidän abortti-klinikoistamme tai hallitus-takennuksistamme. Kuinka tämä voisi vahingoittaa meitä? Kaikki tällaiset toimenpiteet antavat meille tekosyyn kaataa ihmisten päälle lisää kontrollia ja raskaita taakkoja.

Me tykkäämme siitä kun sinä kapinoit ja räjäytät jotakin ilmaan. Sinä olet hyvä tekosyy jonka varjolla me voimme laatia lisää lakeja kaikkia niitä asioita vastaan jotka suojelevat sinun vapauttasi. Etkö sinä näe kuinka mahdotonta meitä on vastustaa? Mitä enemmän sinä rimpuilet, sitä lujemmin me puristamme. Meidän valtakuntamme on rahan valtakunta. Anteeksi, mutta minun täytyy tunnustaa että me olemme rahattoman valtakunnan hallitsijoita.

Sinun täytyy nähdä huumori tässä lausunnossa. Me olemme antaneet sinulle palan paperia tai joitakin numeroita tietokoneen näytölle joille me olemme antaneet termin "raha". Mikään muu kuin meidän sanamme ei ole tämän rahan vakuutena. Me luomme sitä tyhjästä, me painamme sitä, me lainaamme sitä, me annamme sille arvon, me otamme siltä arvon pois. Kaikki asiat joilla on tekemistä rahan kanssa ovat meidän käsissämme.

Ajattele, mitä sinä voit tehdä ilman rahaa? Jos sinä yrität vastustaa, me voimme peruuttaa sinun luottosi tai jäädyttää sinun tilisi. Sinun rahasi takavarikoidaan helposti.

Me olemme laatineet niin monia sääntöjä elämiseen, että sinä et voi elää ilman rahaa. Leiriydy valtion alueelle ja sinun täytyy muuttaa sieltä pois kahdessa viikossa. Sinä et pysty kasvattamaan itsellesi puutarhaa kahdessa viikossa. Monille meidän luontopoluistamme saa astua ainoastaan luvan kanssa. Me olemme säätäneet lakeja jotka kieltävät asuntovaunussa asumisen kovin pitkään samassa paikassa. Etkö sinä ole ajatellut kuinka naurettavaa on, että me sallimme asumisen taloissa koko ajan mutta me emme salli ihmisten asuvan asuntovaunuissa tai teltoissa pysyvästi jollei hän asu verollisella leirintä-alueella.

Meidän mittaamattomat mysteerimme Meidän hiljattain käydyllä sodalla Serbiassa oli monia tarkoitusperiä, mutta me emme puhu niistä avoimesti. Me annamme Talk Show -isäntien kertoa kaikenlaista hölynpölyä mutta mikään tästä ei osu lähellekään totuutta. Ensiksikin, Kosovossa on luonnon-rikkauksia joista meillä täytyy olla täydellinen kontrolli. Kosovon kallioperässä on paljon uraania, ja uraani on hyvin tärkeää meille. Meille käy hyvin myös se, että kaikki tällaiset mineraalit pysyvät meidän potentiaalisten vihollistemme ulottumattomissa.

Milosevic ei ole ollut kovin halukas antamaan näitä resursseja meidän käsiimme, joten me yksinkertaisesti teimme asiat hänelle vaikeiksi kunnes hän alistuu meidän komentoomme. Nyt voitto Jugoslaviasta on varma. Me saatamme tämän ylpeän kansakunnan nöyryytyksen sille tasolle jota me vaadimme keikilta ihmisiltä. Sodan jälkeen, jos Milosevic ei riittävästi nöyristele meidän edessämme, me viemme hänet oikeuteen sotarikoksista syytettynä.

Me keksimme tämän termin; melko nerokkaasti, eikö niin? Kuinka voi olla olemassa sellainen ase kuin sotarikos? Sodan luonne on sellainen että se sulkee pois kaikki säännöt. On niin huvittavaa katsoa kansakuntia kun ne yrittävät käydä sotaa meidän asettamillamme pelisäännöillä. Ainoa sotarikos on olla meitä vastaan. Jokainen joka on meitä vastaan rikkoo meidän lakejamme. Kuten sinä olet nähnyt, sellainen joka on meidän puolellamme saa tehdä mitä hän haluaa.

Eikö Nelson Mandela ollut pommeja kantava terroristi joka tappoi monia vihollisiaan? Me teimme hänestä sankarin. Me emme noudata yhtäkään lakia kun sota tulee. Me teemme mitä me haluamme, milloin me haluamme ja missä me haluamme.

Me voimme näännyttää kansakunnat kuoliaiksi. Me voimme saattaa siviilit perikatoon ja käyttää muita kauhuja joiden avulla me saamme vihollisemme oikeuteen.

Me pommitimme kosovolaiset pois kodeistaan, myrkytimme heidän jokensa, käänsimme pois päältä heidän sähkönsä, ja sitten me mestarillisesti saimme kaiken näyttämään siltä, että tämä kaikki oli milosevichin syytä ja että hänen täytyy mennä oikeuteen tästä hyvästä. Samalla tavalla me saimme aiheuttamamme tulimyrskyn Waco: Sitten on vielä meidän pääkonnamme Saddam, kaikkine joukkotuhoaseineen.

Pahoja miehiä löytyy kymmenen tusinasta ja me voimme taikoa yhden esille silloin kun se sopii meille. Tämä on todella hauskaa, kun sinä oikein ajattelet.

MInä en ole sellainen joka tavallisesti repii huumoria, mutta minä joskus löydän itseni nauramasta niille absurdeille käsityksille joita me laitamme sinun eteesi ja jotka sinä halukkaasti otat vastaan. Etkö sinä ihmettele sitä, että maailman johtajat vapisevat meidän läsnäollessamme? He tietävät että heillä ei ole muuta valtaa kuin se minkä me olemme antaneet heille. Me emme pelkää Venäjää emmekä Kiinaa, koska me hallitsemme täydellisesti heidän ajatusmaailmansa. Kiina tietää että me voimme jäädyttää kaikki heidän yrityksensä ja pääomansa Amerikassa kynän heilautuksella.

Me haluamme sinun olevan osa järjestelmää. Kun sinä ostat talon, me emme ainoastaan ota veroa ostoksestasi, vaan me otamme myös suuren osan korkomenoistasi. SInä saat maksaa talosi hinnan kaksin- tai kolminkertaisena, korkokuluina yksistään. Me emme halua sinun pakenevan ja tämän vuoksi me olemme tehneet asiat tällaisiksi.

Sinä olet meidän omaisuuttamme. Me emme salli sinun ostavan tai myyvän mitään jollet sinä alistu meidän auktoriteettimme alle. Jos sinä haastat meidät oikeuteen, sinä häviät. Jos sinä ryhdyt vcäkivaltaiseksi, me laitamme sinut johonkin työleireistämme. Sinä tarvitset meidän rahaamme, meidän viihdykkeitämme, meidän polttoainettamme ja meidän julkisia palveluitamme. Jos sinulla ei ole näitä, sinä näännyt. Sinut on tehty noudattamaan meidän tahtoamme.

Sillä tämä juuri on aivan täydellinen emävalhe ja täydellistä paskaa, koska totuus on että meillä jokaisella ihmisellä on sisällämme äärettömän suuret voimavarat niin henkisesti kuin fyysisesti. Mutta tämä eliitti on ne pyrkinyt salaamaan jokaiselta maailman kansalaiselta. TÄmän vuoksi on televisioon ja mediaan ollaan usutettu enemmä ja enemmän turruttavia ärsykkeitä ja entistäkin typerämpiä ohjelmia.

Tietokonepelejä tuotetaan samalla formaatilla, missä esim. Se että monet väittävät että tietokoneiden väkivaltapeleillä ei olisi näiden koulusurmien kanssa mitään tekemistä on täysin paskapuhetta, sillä väkivaltapelit ja väkivaltaelokuvat tappofilmit jos mitkä tehoavat tiettyihin psykopaateiksi luokiteltuihin kansalaisiin itsetuhoavalla tavalla. Mutta tätäkin henkistä itsetuhoa ja sen aktivoitumista voidaan myös vauhdittaa USA: Tästä johtuen hyvin montaa meistä häiritään mm.

Allekirjoittaneen internet yhteys joka on tällä hetkellä 3,6 M prepaid on suljettu jo 2 kertaa etäältä. Uuden yhteyden luomiseen on joutunut joka kertan ostamaan uuden SIM-kortin. Kuka tällaista sabotasia tekee ja missä on sellaiseen suurimmat resurssit. Erityisesti sosiaalisen median ja tämänkaltaisten blogien ylläpitäjät ovat sabotaasin kohteena helposti koska näiden sivujen tiedon leviämistä yritetään sensuroida rankalla kädellä.

Heidän koneille myös lähetetään myös viruksia jne. Mutta myös tämänkaltaiset sosiaalista mediaa ja vapaata journalismia edustavat internetsivut yritetään nyt myös sensuroida. Niillä kun on miljoonia kävijöitä viikossa ja sieltä saa hyvin monet vapaata journalismia harjoittavat henkilöt lähteensä. Eli salaliittosivut sensuroidaan ensimmäisenä, koska nämä sivut nähdään suurena uhkana rikolliselle maailmaneliitille aj heidän haluamalleen uudelle maailmanjärjestykselle. Pelkästään hakukonejätti Google on jo yksistään suuri kaikkien yksityisyyttä uhkaava korporaatio koska se tallentaa jokaisen käyttäjänsä internetsivujen selaukset.

Vaan sen takia että isoveli haluaa tietää kuka on bloginkirjoittaja ja millä internetsivuilla hän käy Keitä henkilöitä hän tuntee, onko hän hallitukselle vaarallinen yksilö. Tämä kaikki rikkoo yksityisyyden suojaa ja sanavapauslakia Mutta tästä ei paljon kansalle kerrota ja facebook. En tässä nyt kritisoi sen tehoa sosiaalisena mediana mutta tarkoitan sitä, että aika harvat ihmiset tajuavat että heidänkin tietonsa tallentuu automaattisesti NSA: En ole ainoa joka on joutunut internet-yhteyden sabotaasin kohteeksi.

Tunnen myös paljon kolleegoita jotka ovat joutuneet aivan samanlaisen internet-yhteyksien sabotaasin kohteeksi. He ovat myös yrittäneet selvittää asiaa operaattorin kautta ja joka kerta palveluntarjoaja ei ole tiennyt asiasta mitään. Joskus operaattori on väittänyt että näkisi sieltä käsin että "koneessaanne on virus Tässä internetyhteyksien häirinnässä on kyse sanavapauslain rikkomisesta ja nyt kun Joulukuussa tuli voimaan vakoilulaki Ruotsissa, alkoi naapurimaamme viranomaiset toimia Yhdysvaltojen NSA: Tämä ei kuitenkaan jää tähän Tutkivaa journalismia edustavien ei tarvitse jäädä tässä asiassa kynnysmatoksi.

Asia nostetaan pöydälle ja tämä sanavapauslain rikkominen tuodaan pöydälle joten sanaa eteenpäin. LEX NOKIA on mennyt läpi ja vielä tulee muitankin isovelivaltioon suuntaavia lakeja, joilla yritetään saada läpi entistäkin voimakkaampaa internet-sensuuria. Niistä tulevista laeista järjettömin lienee tämä Euroopan unionin tuleva blogi-komitea, missä tällaisten blogien kirjoittajat eivät enää saa harjoittaa vapaata journalismia vaan joutuvat toimimaan EU: Niin ja lopuksi tiedoksi kaikille niille jotka väittävät allekirjoittanutta vainoharhaiseksi.

Teidän on aivan turha ruveta nyt aukomaan päätä että tämä NSA: Salaliittoskeptikoilla luulisi varaa olevan lähteä debunkkaamaan NSA: Lähettänyt Against NWO klo 3: EU , euroopan union , internet-yhteys , laajakaista , laki , lex nokia , NSA , prepaid , Ruotsi , sabotaasi , sanavapaus , sensuuri , usa , vakoilu. Iltapäivälehtiä myöten kerrottiin että oli julkaistu "uusia ilmakuvia" world trade centeristä Syyskuuta ja sitten perään palautettiin tämä valheellinen tarina iskujen tekijöistä ja niiden tapahtimista.

Torneissa syttyi koneen iskeydyttyä pieni tulipalo joka heikkeni sen n. Tornit eivät romahtaneet tulipalon voimasta vaan niiden sisällä olleiden räjähteiden voimasta. World trade center sekä samana päivänä myöhemmin n. Niin lensi mutta mikä kone Sieltä Pentagonista ei mitään American airlinesin lentokonetta löytynyt vaan sen sijaan global hawk vakoilukoneen osia löytyi, minkä jäljet peiteltiin loppuraportista.

Global hawk on USA: Neljäs kone ei syöksynyt maahan Pennsylvaniassa vaan se ammuttiin alas armeijan hävittäjän toimesta Pennsylvaniassa. Kyllä ja tämä oli ainoa fakta mitä uutisoitiin. Niiden tarkoituksena ei suinkaan ole saada ihmisiä kiinnostumaan mitä tuolloin tapahtui. Ei vaan saada median aivopesemät ihmiset uskomaan edelleen tätä valheellista tarinaa siitä että iskujen tekijöinä oli Al-Qaida vaikka nämä terrori-iskut lavasti Yhdysvaltojen tiedustelupalvelu CIA, FBI sekä Israelin tiedustelupalvelu Mossad ja he vain tottelivat illuminatin korkeimman oligarkkieliitin määräyksiä.

Näitä lavastettuja terrori-iskuja tarvittiin, jotta saatiin julkinen provokaatio Afghanistaniin sekä Irakiin hyökkäykselle. Afghanistanin invaasion taustalla oli päällimmäisenä syynä siellä sijainneet ooppiumiviljelmät ja nykyään USA: Al-Qaida tulee olemaan vielä monen vuoden ajana se ykkös-satu mitä salainen maailmanhallitus ja sen oligarkkieliitti syöttää maailman kansalle.

Sen varjolla he toteuttavat uutta maailmanjärjestystä ja toivovat sen olevan valmis vuoteen mennessä. Kuvitelkaa nyt että jos tuo Al-Qaida terroristijärjestö olisikin todellinen niin ei esim. Näin kuitenkin tehtiin world trade centerissä iskuja edeltävänä viikonloppuna, paitsi vaan sisään tulleet sähkömiehiksi pukeutuneet miehet eivät olleet Arabeja tai Islamilaisia.

World trade center 7 torni oli sitten näiden kahden ensimmäisen tornin räjäytyksen komentokeskus. Mutta mielenkiintoista siitä vielä tekee se, että samassa rakennuksessa sijaitsi myös edellisenä vuonna konkurssiin menneen sähköyhtiö Enronin korruptioon liittyviä asiakirjoja.

Tietenkin seiskatornin kohdalla räjäytyksen kytkin ei enää luonnollisestikaan voinut sijaita seiska tornin sisällä. Mediassa ei kerrottu WTC7 rakennuksen romahduksesta räjäytys ollenkaan, johtuen varmaan siitä että tähän rakennukseen ei osunut lentokonetta ollenkaan. On täytynyt sitten olla aikamoinen roomalainen kynttilä, mikä on lävistänyt useamman kerroksen tuosta rakennuksesta.

Se kuitenkin on käsittämätöntä kuinka nämä skeptikkojärjestöjen uskolliset ihmiset eivät näe puhdasta totuutta siitä että media valehtelee meille koko ajan.

Lisäksi nämä skeptikkojärjestöt eivät kyllä edusta oikeata skeptismiä, koska oikea skeptikko ottaa kyllä selvää debunkkauksen kohteistaan, toisin kuin nämä esim. Suomenkin skeptikkojen ry ei ole sekuntiakaan käyttänyt esim. Ja tämän he tekevät vain sen vuoksi, että olkinukke-tekniikkaa on noudatettava heidän piirissä, joka ollaan katsottu tehokkaimmaksi tavaksi lobata eteenäpäin.

Milloin Afhganistanissa tai Pakistanissa jne. Moni ei taas tule ajatelleeksi vanhaa kunnon viisautta seuraa rahaa follow the money.

Ei kellään köyhällä Afhganistanin, Irakin, Iranin, Pakistanin tai minkään muun lähi-idän maan kansalaisilla ole taloudellisia resursseja räjäytellä autoja päivittäin. Tarkoitan tällä sitä kun näiden autopommi-iskujen kerrotaan aina olevan itsemurhaiskuja. Kuitenkin Irakissa ollaan hyvin useasti huomattu että autojen sisältä ei ole löytynyt lainkaan kuljettajaa, joten kukahan lähi-idän Houdini niitä on sitten oikein ollut suorittamassa.

Sitten on käynyt Irakissa ilmi se, että nämä lähes kaikki sielä räjäytetyt autot ovat Yhdysvaltalaisia ja vielä tuotu sinne USA: Mikä taas antaa hyvin paljon osviittaa sille, että näiden autopommi-iskujen päätoteuttaja onkin lähi-idässä häärivä tiedustelupalvelu CIA.

Vielä kun mietitään sitä että mihin nämä autopommi-iskut kohdistuvat. Se tiedetään että Irakissa ja muissa lähi-idän maissa on olemassa vähemmistöryhmiä. Mutta ei mitkään shiia-muslimit ole ennen räjäytelleet itseään. Heti kun Amerikkalaiset astuivat invaasionsa jälkeen maahan alettiin mediassa kertomaan päivittäin että torilla räjähti pommi ja kuollutta Irakilaista. Kyse ei ole mistään muusta kuin siitä, että keskustiedustelupalvelu CIA ja Israelin tiedustelupalvelu Mossad on käskytetty lähi-itään suorittamaan jatkuvia pommi-iskuja.

Millä yritetään mustamaalata paikallisten vähemmitöjen asemaa lähi-idässä ja tällä toivotaan saavan aikaa lisää sekasortoa ja paniikkia. Asekauppa kylläkin kukoistaa lähi-idässä jatkuvasti kun Yhdysvaltoihin kytkeytyvät tahot kauppaavat siellä aseita jotka ovat lähinnä laittomia AK rynnäkkökiväärejä, sinkoja sekä rakentinheittimiä. Lähettänyt Against NWO klo 8: Internet sensuuri alkaa kukoistaa maailmalla.

Uudessa-Seelannissa tuli juuri Kiina 2. Sensuroitavia sivuja ovat mm. Tutkivaa journalismia edustava sosiaalinen media on ensimmäisenä sensuurilistalla syystä ja se miksi juuri Alex Jonesin internetsivut ovat sensuurilistalla löytyy niiden suuresta kävijämäärästä ja niiden informaatiosta. Jones on paljastanut WTC: Alex Jones on myös tunnettu dokumenteistaan joista tunnetuimmat ovat: Destroyed by Design - Dark Secrets: Vielä tänään tutkiva journalismi muodostaa ns.

Meidän täytyy nyt ymmärtää että mitä enemmän meidän sanavapautta ja yksilövapautta uhataan niin sen lujemmin meidän on tuettava toisiamme ja tarkoitan tällä nyt tätä sosiaalisen median verkostoa.

Sen on nähty että mielenilmaukset eivät saa eduskuntaa muuttaman mieltä kun on mennyt jo kaikki EU-eliitin tekemät rikolliset lait läpi heittämällä. Mutta mitä enemmän saadaan ihmisiä avaamaan silmät tämän sosiaalisen median välityksellä tulee se vielä jonain päivänä muodostamaan niin suuren muutoksen että se tulee myös hajottamaan koko nykyisen valtapoliitiikan kokonaan.

Mutta tämänkaltainen massiivinen koko poliittisen systeeminen uusiminen voi tapahtua vasta sen jälkeen kun tämä salainen maailmanhallitus ja sen oligarkkieliitti on saatu syrjäytettyä vallasta.

Heitä on yritetty suostuteltua luopumaan vallasta jo useita vuosia, sillä tässä vastapuolella on myös entisiä oligarkkieliittiin kuuluneita henkilöitä joiden tavoitteena on myös saada aikaan uusi maailmanvaluutta, mutta he eivät halua kuitenkaan toteuttaa uutta maailmanjärjestystä fasismilla kuten illuminatia johtava oligarkkieliitti. Tästä vallanvaihdosta tullaan vielä käymään ankara kamppailu tulevaisuudessa missä maailmantalous on vielä enemmän kuin koetuksella arviolta jo vuonna kun EU: Yhdysvallat, Kanada ja Meksiko taas on määrä ajaa yhteen liittymään EU: Vancouverissa Helmikuusa olympialaisten aikana.

Se on tarkoitus lavastaa Al-Qaidan tekemäksi ja näin Kanada lähes pakotetaan liittymään Pohjois-Amerikan Unioniin, koska sinne on luotu ulkopuolinen uhka. Kaikki nämä äskettäin lähes pakolliseksi tulevat henkilöskannerit kaikilla kansainvälisillä lentokentillä on taas yksi askel lähemmäksi uutta maailmanjärjestystä. Siihen vielä jokaiselle kansalaiselle ihon sisälle laitettavat pakolliset mikrosirut niin ollaan jo lähellä illuminatin oligarkkieliitin tavoitetta.

Mutta illuminatin porukka on asettanut uuden maailmanjärjestyksen toteuttamisen death-lineksi vuoden Eli tämä käytännössä tarkoittaa sitä että 1.

Tammikuuta lähtien elintarviketuotannossa on Monsanto-yhtymän pakottamana aloitettu massiivinen geenimanipulaatio uudistus ja tämän pystyy enää välttämään sillä että pistää boikottiin normaalit elintarvikkeet sekä vihannekset ja ostaa vain luomua, vaikka luomuruoka onkin lähes kaksinkertaisesti kalliimpaa ja tästäkin voimme kiittää elintarvikejätti korporaatio Monsantoa.

Luomutuotantoa ollaankin yritetty ajaa alas ja luomuviljelyä pyritty heikentämään eripuolilla maailmaa ja tässä likaisessa pelissä on ollut maailman terveysjärjestö WHO, sekä Monsanto-yhtymä. Yhdysvalloissa luomuviljely tehdään vielä laittomaksi sen kaikissa osavaltioissa ja sen harjoittajat voivat saada miljoonan dollarin sakon. Tämä luomuviljely kielletään siellä ilmastopropagandalla.

Todellisuudessa kyse ei ole kuin ihmisten terveydestä ja siitä että illuminatin oligarkkieliitti on kauhistellut kun luomuruoan menekki on lähtenyt nousuun ja se kun on suuressa vastuussa ihmisten terveydestä.

Mutta tämä täytyy pitää salassa hinnalla millä hyvänsä ettei lääketeollisuuden korporaatiot köyhtyisi, joten luomutuotanto yritetään nyt ajaa alas kaikilla keinoilla. Saksa ilmoitti tukensa euroopan unionin sisäiselle armeijahankkeelle viime lauantaina 6.

Helmikuuta pidetyssä kokouksessa. Hän tähdensi, että ajatus EU: Heidän tarkoituksenaan on myös perustaa tulevalle Pohjois-Amerikan Unionille samanlaiset yhteiset sotavoimat.

Mutta lopulta nämä Pohjois-Amerikan Yhdysvallat, Kanada ja Meksiko on tarkoitus liittää yhteen euroopan unionin sotajoukkojen kanssa ja tuoda ne osaksi mahdolliseen kolmanteen maailmansotaan. Mutta Israel on kuitenkin hyvin tod. Koko kyseinen jumalan valittu maa onkin ollut koko sen olemassaoloajan varsinainen ruutitynnyri. Koko Israelin valtion sijoittaminen aikanaan lähi-itään olikin aikanaan aivan tarkoituksellisen mukainen operaatio. Illuminatin siionistit tiesivät että se tulee olemaan juuri kolmannen maailmansodan alkunäyttämö ja itseasiassa tämä kolmas maailmansota suunniteltiin jo luvulla kun vuonna silloinen illuminatin korkea-arvoiset vapaamuurarit Albert Pike ja Giuseppe Mazzini suunnittelivat että maailmassa tulee tapahtua kolme suurta sotaa.

Tuohon Piken ja Mazzinin suunnitelmaan sisältyi että tämän uuden maailmanjärjestyksen tuli olla satanistinen. Ensimmäisen maailmansodan tarkoituksena oli kukistaa Venäjän tsaarivalta koska he eivät suostuneet yhteistyöhön illuminatin kanssa. Myös Venäjän vallankumouksen jälkeen sen jälkeinen hallitusmuoto tuli olla ateistinen, sekä militaristinen. Myös tuleva kommunistinen Venäjän hallitus sai täyden tukensa Englannin rikkaimmalta oligarkkieliittiin kuuluvalta suvulta Rothschild.

He myös rahoittivat Venäjän vallankumouksen Toisen maailmansodan suunnitelmiin taas kuului Siionistisen osan illuminatista vahvivstaminen ja II-maailmansodan Juutalaisvainot olivat osa tätä suunnitelmaa. Sen ansiosta saatiin perustettua Israel lähi-itään. Adolf Hitlerin hallitusta tuki Warburghit, Rockefellerit sekä Rothsdchildit. Kolmannen maailmansodan on tarkoitus alkaa Israelista ja se tultaisiin käymään Siionistien sekä muslimien välillä.

Oligarkkieliitin sisäiset valtataistelut Silti tämän yhden maailman vaarallisimman salaisen maailmanhallituksen oligarkkieliitin sisällä ei ole vallinnut täysi harmonia. Koska Yhdysvaltojen talous tulee kaatumaan konkurssiin ja nyt siellä käydäänkin esim.

Morganin ja Goldman Sach pankkien välillä suurta sotaa kuka saa päästä käsiksi rahoihin kun pankkeja alkaa kaatumaan ja ne joudutaan syömään näille sijoitusjäteille.

Rockefeller suku on kuitenkin edelleen Yhdysvaltojen rikkain suku ja heidän omistamansa korporaatiot ja osakekannat suurissa yksityisissä pankeissa on edelleen enemmistön näitä yksityisiä pankkeja edellä, joten illuminatin poliittinen uuden maailmanjärjestyksen agenda ja siihen liittyvät suunnitelmat noudattavat edelleen heidän määräyksiään.

Rothschildien suunnitelmat taas ovat hieman erilaisia ja luonnollisesti koska heillä ei ole hallussaan esim. Eivät he kykene syrjäyttämään Rockefellereita pois vallasta. Mutta kuitenkin kaikkien näiden kolmentoista oligarkkieliittiin kuuluvien sukujen yhteinen agenda on uusi maailmanjärjestys, mutta jokaisella näillä suvuilla on siitä omat versionsa ja tästä sen lopullisesta toteutuksesta siellä kiistellään useasti.

Lähettänyt Against NWO klo 7: Morgan , kanada , meksiko , nwo , oligarkkieliitti , rockefeller , Rothschild , saksa , usa , uusi maailmanjärjestys , Warburgh.

Taas nähtiin että demokratia toteutui kun poliisi vei Hänellä oli kuitenkin aiemmin Helsingin kihlakunnan poliisilaitokselta kirjallinen lupa syömälakkoonsa Marko Sihvonen 41 kertoi ryhtyvänsä tuohon radikaaliin syömälakkoonsa vastalauseena pysyvästi suomalaisessa yhteiskunnassa vallitsevalle korruptiolle.

Hänellä oli tukenaan suomen Vakuutusongelmaisten liitto joka järjesti 29 vuorokautta kestäneen nälkälakon vuonna samassa paikassa eduskuntatalon edessä. Sihvosen raportti toisen lakkopäivän jälkeen Ja lakko päättyi Youtubesta löytyy erittäin hyvä video joka paljastaa suomenkin poliittisen eliitin olevan vain tämän nwo-eliitin pelinappuloita. Alex Stubbkin on vain heidän juoksupoikansa. Sinne yleensä Suomestakin lähtevät kaikkien ökyrikkaiden perheiden kakarat opiskelemaan, jotta voisivat jatkaa eliittisuvun järjestäytynyttä korruptiota.

Jos ei vielä ole porukka tajunnut minne suuntaan tässä ollaan oikein menossa tämän euroopan unionin piirissä, niin on aika suhteellisen kujalla missä mennään. Sillä tämä Euroopan Union EU ei eroa natsi-saksan yhteiskuntajärjestelmästä lähes pätkääkään. Ainoastaan hakaristi puuttuu tämän sinisen EU-lipun keskeltä. Tämän useista Siionisteista koostuvan illuminati-eliitin lopullinen tavoite on saada eurooppa lopulta yhdeksi liittovaltioksi ja liittää se myöhemmin osaksi yhteen pohjois-amerikan unionin, sekä afrikan ja aasian unionin kanssa.

Pohjois-Amerikka ja Afrikka tähän unioniin kyllä saadaan melko todennäköisesti sotimatta, mutta Aasia voi ollakin jo vaikeampi suostutella tähän rikollisen maailmaneliitin fasistiseen maailmanliittovaltioon mukaan ja sen vuoksi III-maailmansota ollaankin kaavailtu USA: Afghanistaniin jokatapauksessa tuotiin USA: Tämän jälkeen CIA alkoi kyntämään ooppiumiviljelmiä Afghanistanin pelloille ja on siitä lähtien myös vastannut näiden kovien huumeiden lopullisesta salakuljetuksesta pitkin maailmaa.

Kun taas myyntivoitot käärii tämä rikollinen maailmaneliitti ja niitä rahoja virtaa päivittäin miljoonittain Yhdysvaltalaisiin sijoituspankkeihin kuten Goldman Sachs. Voisi sekin pankki muuttaa nimensä muotoon "Opium Sachsiksi". Tälle rikollisen maailmaneliitin johtoportaalle ei mikään muu ole tärkeämpää kuin että uusi maailmanjärjestys etenee heidän aikataulunsa mukaisesti ja vuosi on heidän ns.

Kun tähän fataaliin projektiin he ovat valmiita käyttämään biologisia aseita, ydinaseita ja aloittamaan kolmannen maailmansodan ja kaikki keinot ovat heillä olemassa. Mutta ainoa pelko mitä tällä porukalla on jatkuvasti takaraivossa, on heillä pelko siitä, että ihmiset heräävät vielä jonainpäivänä ja tiedostavat tämän kaiken.

Kun siinä vaiheessa kun ns. Mutta täytyy edelleen muistuttaa, että tämän saatananpalvovan eliitin takana toimii myös henkimaailmankin puolesta aivan oma pimeyden voimien delegaatio ja siellä on montakin tahoa jotka tavallaan työskentelevät jopa freelancereina luciferille.

Kuullostaa tämä nyt sitten kuinka hullulta tahansa, mutta tämä on tosiasia. Sillä tällä meidän hienolla planeetallamme on nyt käynnissä suunnaton valon ja pimeyttä edustavien voimien välinen taistelu.

Kun meidän ihmistenkin puolella moni meistä edustaa tätä valoa ja vie sitä jopa tietämättäänkin eteenpäin. Kun taas valon vastakohta on pimeys ja siihen liittyvät negatiiviset voimat ilmenevät myös meissä kaikissa ja mm. Kun tätä negatiivista voimaa voitaisiin myös kutsua luciferin agendan perusvoimaksi, joka on onnistunut soluttautumaan tämän planeetan piiriin jo yli 13 v. Mikä taas aika hyvin selittää nämä pimeyden ja valon voimien väliset kamppailut.

Illuminati-eliitti koostuu saatananpalvojista ja heidän mukaan Lucifer on valo ja he pyrkivät saamaan siitä voimaa itselleen erilaisissa salaisissa riiteissä, joissa usein uhrataan lapsiakin luciferille. Jos joku ei ole aiemmin huomannut, niin esim. Niin tiedättekös mitä se voima on?

Se on nimittäin juuri tätä luciferin edustamaa pimeyden voimien energiaa, mikä boostaa hyvin yleensä rock-konsertin yleisössä olevien ihmisten egoja. Mikä taas luonnollisesti selittääkin sen raskaan rockmusiikin "räväkkyyden". En nyt tässä silti lähde rock-musiikkia mitenkään kritisoimaan, mutta tuo energia asia liittyen raskaampaan rockmusiikkiin on täysin tosi ja siitä on turha alkaa väittelemään kenenkään tiedeuskovaisen skeptikon kanssa.

Afgnanistan , Alex Stubb , cia , EU , fasismi , illuminati , Kiina , lucifer , natsi-saksa , nwo , ooppium , rock-musiikki , saatana , suomi. Puola kieltäytyi ottamasta lisää IMF-velkaa ja viikko tämän jälkeen Puolan eliitti joutui lento-onnettomuuteen. Puolan presidentinkin hengen vaatineen "lento-onnettomuuden" syy selvisi. Puolan valtiollinen johto oli vain muutama viikko aiemmin kieltäytynyt ottamasta lisää IMF: Donald Tusk Mutta tälle tappolistalle ei kuitenkaan mahtunut Puolan kristillisdemokraattisen Kansalaisfoorumin Platforma Obywatelska, PO puheenjohtaja Donald Tusk, joka taas lensi samaiseen Katynin muistotilaisuuteen, mutta vain pari päivää aiemmin ja hän lenti yksityisesti järjestettyyn muistotilaisuuteen.

Kun taas Puolan valtiollinen johto tuli lauantaina tähän julkiseen muistotilaisuuteen. Puolan Kansalaisfoorumi-puolue voitti parlamenttivaalit Tusk hävisi aiemmin vuoden presidentinvaaleissa Lech Kaczyńskille. Tuskilla on hyvät ja lämpimät välit maailmaneliitin kanssa ja hän myös piti vaaliteemoinaan muun muassa suhteiden lähentämistä Euroopan unioniin ja Puolan vetäytymistä Irakin sodasta.

Toisin kuin presidentti Kaczyńskilla, jolla oli aivan eri suhtautuminen euroopan unioniin ja tämän johdosta Tuskilla tuli erimielisyyksiä Lech Kaczyńskin kanssa mm. Kuvassa puolan presidentin arkku, joka tuotiin Varsovalaiselle sotilaslentokentälle.

Onnettomuuden päivämääräkin on vielä varsin mielenkiintoinen, että jos nyt ajateltaisiin leikisti että mikä todennäköisyys on Puolan valtiollisen johdon joutua täysin luonnolliseen lento-onnettomuuteen ja vielä maailmansodassa kuolleiden puolalaisten vuosipäivänä.

Puolan ilmavoimissa oli myös sääntö, jonka mukaan maan poliittista johtoa ei saa pistää kaikkia yhteen koneeseen. Tämä vaatimus oli otettu käyttöön sen jälkeen, kun Puolan ilmavoimille kuulunut CASA C -kone joutui lentoturmaan ja kaikki 20 matkustajaa saivat surmansa. Illuminatin maailmaneliittiä täytyy totella jos on tähän isoveliyhteisöön EU lähtenyt mukaan ja jos näitä heidän pelisääntöjään ei joku valtio suostu noudattamaan, niin lähetetään joko CIA tai Mossad asentamaan räjähdepanos lentokoneeseen, jolla likvidoitava diplomaattihenkilö myöhemmin matkustaa.

Tarkoituksena oli saada tulitauko Katangan kapinallisten ja YK: Matkalla Elisabethvilleen syyskuun Hammarskjöld ja muut 15 koneessa ollutta kuolivat. Silloisen tutkimuksen mukaan Hammarskjöldin lentokone lensi liian matalalla eikä lentokapteeni nähnyt Ndolan lentoaseman kiitotien päätä.

Turvallisuussyistä lentokoneella ei ollut lentosuunnitelmaa. Todisteita pommista, ohjuksesta tai lentokonekaappauksesta ei löytynyt. Yhden kirjeen mukaan Hammarskjöldin lentokoneen renkaiden väliin oli piilotettu pommi, joka laukesi koneen alkaessa laskeutua. Tämä lavastettu lento-onnettomuus jossa likvidoitiin Puolan valtiollinen johto oli hyvä esimerkki siitä, että NWO-eliitti on yhä voimissaan. Sekä maailmanlaajuista teleurkintaa NSA: Mutta tämä isovelieliitti haaveilee vielä pystyttävänsä jonainpäivänä Brysseliin suuren "supertietokoneen", joka tulisi olemaan toinen uuden maailmanjärjestyksen lopullinen valvontajärjestelmä.

Tämän supertietokoneen nimeksi on ristitty "the Beast", eli peto. Kuvassa Brysseliin rakennettu B. Tästä Brysseliin rakennettavasta supertietokoneesta on hyvin vaikeaa löytää tietoa, koska sitä salataan ja tämä hanke ollaankin yritetty piilottaa virallisen tieteellisen tutkimuksen alle. Mitä asialle voidaan tehdä Kun tässä kaikki huomaamme, että uusimaailmanjärjestys lähenee päivä päivältä on kuitenkin parempi, että itse kukin voisimme tehdä asialle jotain.

Koska sellainen väite, että tälle asialle ei voi enää mitään ei ole mistään kotoisin. Sillä tässäkin pienessä Suomessa on esiintynyt tänä vuonna enemmän kansalaisaktivismia kuin koskaan ja se verkostoituu mm. NWO-eliitti seuraa teleurkinnan avulla mm. En voinut uskoa silmiäni kun löysin erään keskustelupalstan kautta perille Petteri Järvisen blogiin. Järvinenhän on Suomalainen hyvin arvostettu tietotekniikka-asiantuntija ja kolumnisti.

Tämä on nyt suoraan sieltä lainattua tekstiä: Hänen mukaansa Yhdysvallat suunnitteli iskut saadakseen tekosyyn hyökätä Afganistaniin. Ahmadinejad ei ole ainoa epäilijä. Moni suomalainenkin uskoo iskujen olleen salaliitto, jonka takaa löytyy joko tornit juuri ostanut liikemies, joukko juutalaisia tai Yhdysvaltojen hallitus -- tai kaikki yhdessä. Tai no, ainakin koulutettuja.

On luonnollista olettaa, että ison tapahtuman takana täytyy olla iso suunnitelma ja valtava koneisto. Afganistanin luolassa piileskelevä terroristi ei mitenkään voisi suunnitella iskua, joka saa Yhdysvallat polvilleen. Todellisuudessa on täsmälleen päinvastoin: Salaliittoteorioista on kolme astetta: Onneksi ehdin käydä parikin kertaa WTC: On mahdollista, että kohta 1 pitää paikkansa, mutta se on erittäin epätodennäköistä.

NSA tiesi, että Al-Qaida suunnitteli suurta iskua, mutta sen odotettiin tapahtuvan maan rajojen ulkopuolella. Lisäksi on ilmeistä, ettei tieto kulkenut organisaatioiden välillä. Sekin on hyvin inhimillistä. Loput kaksi teoriaa ovat kuitenkin puhdasta fantasiaa. Mistä voimme tietää sen? Unohdetaan hetkeksi räjähdykseen viittaava nanotermiitti, Pentagon-iskusta puuttuvat valvontakamerakuvat ja AA: Yksi erikoisuus on WTC 7 -rakennuksen romahtaminen kahdeksan tuntia iskun jälkeen. Rakennuksen myötä tuhoutui suuri joukko paikallisen finanssivalvonnan ja salaisen palvelun tiedostoja.

Oliko siinä syy, miksi talo räjäytettiin? Miksi tv-uutiset kertoivat vahingossa? Salaliittolaiset eivät varmasti tuhoaisi rakennusta monta tuntia iskujen jälkeen, koska se olisi varma tapa herättää epäilyjä. Sitä paitsi WTC 7: Rakennuksesta kuului ennen romahdusta sortumiselle tyypillisiä ääniä.

Räjähdyksiä ei kuullut kukaan. Avoimia kysymyksiä riittää -- ja niin pitää ollakin. Juuri se on vahvin todiste virallisen version puolesta. Monimutkaisissa tapahtumaketjuissa on aina epäloogisia osia ja kohtia, joita ei osata täysin selittää. Se vasta olisikin epäilyttävää, jos kaikki näin laajan jutun tapahtumat tiedettäisiin aukottomasti eikä mitään epäselvää olisi. Järvisen mukaan WTC 7: Siihen kyllä osattiin BBC: Mutta todellisuudessa tässä oli kyse heidän tekemästä mokasta, koska tuon rakennuksen räjäytys oli ennalta suunniteltu, niin myös sen romahduksesta kertova uutinen oli etukäteen tehty ja laitettiin suorassa lähetyksessä vahingossa liian nopeasti lähetykseen.

Eli mitä voimme kuvitella tällaisista mietteistä hyvin arvostetun tietotekniikka-asiantuntijan suusta. Ensimmäisenä tulee heti mieleen, että tämän takana ei ole mitään muuta kuin hyvin huono yritys saada massojen mielenkiinto käännettyä pois ikävistä salaliittoteorioista ja sehän käy parhaiten, kun palkataan tätä viestiä lobbaamaan arvostettu tietotekniikka-asiantuntija.

En nimittäin henkilökohtaisesti voi uskoa, että Järvinen on oikeasti noin tyhmä mitä hän tuossa kolumnissaan kirjoittaa. Järvinen on kirjoittanut mm.

Kirja kertoo mm, kuka meitä valvoo ja miksi. Näilläkin it-lafgoilla on paljon joillain kuten Nokialla hyvin paljon tekemistä maailmaneliitin kanssa ja hyvänä esimerkkinä nyt vaikkapa Nokian entinen pääjohtaja Jorma Ollila, joka oli Bilderberg-ryhmän vakiovieraita usean vuoden ajan. Voikin rahvas sitten kuvitella, että mikä motiivi on Nokian pääjohtajan osallistua suljettujen ovien takana tapahtuvaan kabinettipolitiikkaan.

Nokian entinen pääjohtaja Jorma Ollila Älkää uskoko salaliittoja terveisin illut Kenellekään ei jää varmastikaan epäselväksi kuka on tällaisten epätoivoisten salaliittojen debunkkausyritysten takana ja ei tarvitse kuin soveltaa vanhaa termiä seuraa rahaa follow the money.

Illuminatin porukka kun alkaa olla jo aika epätoivoisessa tilanteessa kun heidän uuteen maailmanjärjestykseen tähtäävä juonittelunsa on paljastunut jo miljoonille uusille ihmisille ja nämä aktivistit verkostoituvat myös facebookin välityksellä.

Eli tämäkin isoveli-eliitin alunperin siviilien vakoiluun tähdännyt henkilötietokantasovellus facebook kusi heidän omille kengilleen.

Suomessa tällä hetkellä suurin aktivistiryhmä joka laajenee jatkuvasti on facebookissa ryhmä nimeltä " Support Marko Sihvonen ", joka lähti liikkeelle Marko Sihvosen aloittamasta nälkälakosta, sekä mielenilmauksesta korruptoitunutta hallitusta sekä Suomen pohjavesien yksityistämistä vastaan.

Sihvonen aloitti nälkälakkonsa 1. Heti kun Sihvonen oli aloittanut julkisen mielenilmauksensa ja alkoi käyttämään megafonia tuli poliisit paikalle ja pian repivät hänet väkisin poliisiautoon sisälle. Hänet yritettiin pakottaa lopettamaan tämä julkinen mielenilmaus, johon oli saatu kaikki kirjalliset luvat mm. Helsingin poliisipiiriltä ja eduskuntatalon edessä oli lupa Tämä mielenilmaus kuitenkin jatkui ja paikalle alkoi ilmaantua tukijoukkoja ja tämä porukka sitten laajeni lopulta niinkin suureksi, että oli tuotava jo toinen asuntovaunu paikalle.

Mutta helmikuun lopussa alkoi sitten tapahtua poliisien taholta, kun eduskunnan turvapäällikkö oli soittanut paikalle etelä-helsingin poliisipiirin lopulta hajoittamaan mielenosoitus perjantaina Poliisit eivät kuitenkaan onnistuneet hajoittamaan Markon tukijoukkoa ja sitä porukkaa joka löytyy esim. Se kertoo sen totuuden siitä, että kyllä tässäkin pikkuvaltiossa löytyy ihmisiä jotka tietävät sen minkälaista filunkia tuolla kulisseissa harjoitetaan jatkuvasti.

Mutta siinä porukassa on myös hyvin paljon niitäkin henkilöitä, joiden tietomäärä esim. Suurin huoli tämänkin maan kasvottomalle eliitille tässä Markon mielenilmauksessa on ollut se, että se on saanut verkostoitumaan yhteiskunta-aktiiveja yhteen suuremmalla voimalla kuin koskaan ja syystäkös tämä pelottaa nyt tuota eliittiä.

Joten mitähän tällaisen sosiaalisen verkostoitumisen laajentumiselle voi enää tehdä Palkataankohan seuraavaksi eliitin toimesta joku Sarasvuo kirjoittamaan seuraavan viikon hesariin erikoiskolumni, että "yhteiskunta-aktivismia harjoittaa vain luuserit ja he uskovat usein salaliittoteorioihin ja ne eivät ole totta". Kuitenkin jos vielä tähän salaliittoteeman palaisin, niin kyllä edelleen se suurin taho joka järjestetyllä lobbauksella debunkkaa esim.

Mutta tässä yhteydessä näissä järjestöissä myös toimii näitä oikeitakin pölkkypäitä, jotka aivan oikeasti uskovat Al-Qaidaan ja muihin keijukaistarinoihin ja niitä älynjättiläisiä löytyy mm. Mutta heillä on kuitenkin oikeus siihen epä-individualismiin aivan täysin, joten turha meidän on siitä enää provosoitua, koska meidän vanginvartijatietoisuus on jo rikkoutunut ja näin emme enää ole massaa, vaan me olemme tämän jälkeen individualisteja.

Järjestettyyn lento-onnettomuuteen liittyvää propagandaa alkaa sataa nyt mediassa. Mediassa kerrottiin, että Puolan presidentti Lech Kaczynski käytti vuotta vanhempaa konetta ja vaati uudempaa tilalle. Sitten kerrottiin myös, että turmakone oli vanha ja huonokuntoinen. Ja viralliseksi syyksi epäillään pilottien tekemää lentovirhettä. Että lentäjien tekemä kohtalokas lentovirhe saattoi olla turman aiheuttaja.

Kun tässä juuri nähdään mediaan syötetyn propagandan älyttömyys. Ei tarvitse hirveesti järkeä käyttää tietääkseen sen tosiasian, että lento-onnettomuudet ovat vieläkin harvinaisempia kuin autokolarit ja niitä sattuu todellakin harvoin. Ylläolevat mediassa esitetyt väitteet siitä, että esim. Puolan presidentti Kaczynski olisi vaatinut uudempaa konetta Tupolev

PUHELINSEKSI PARATIISI MIES JA MIES GAY SÄNGYSSÄ

Niiden turhat ponnistukset saada hänet meitä vastaan olivat jopa hyväksyttäviä meidän kannaltamme. Loput kaksi teoriaa ovat kuitenkin puhdasta fantasiaa. Pohjois-Amerikka ja Afrikka tähän unioniin kyllä saadaan melko todennäköisesti sotimatta, mutta Aasia voi ollakin jo vaikeampi suostutella tähän rikollisen maailmaneliitin fasistiseen maailmanliittovaltioon mukaan ja sen vuoksi III-maailmansota ollaankin kaavailtu USA: Puolan Kansalaisfoorumi-puolue voitti parlamenttivaalit Emmekö me ole syrjäyttäneet hallitsijoita tempuillamme? Sinä sanot että sinä voit kätkeä kultarahoja jotta sinulla olisi edelleen rahaa romahduksen tapahtuessa. Tätä filunkia yritettiin jo pari vuotta sitten Kanadan Québecissä, mutta nämä 3 anarkistiksi naamioitunutta poliisia jäi kiinni teostaan rysän päältä. Eivät he kykene syrjäyttämään Rockefellereita pois vallasta. Onnettomuuden päivämääräkin on vielä varsin mielenkiintoinen, että jos nyt ajateltaisiin leikisti että mikä todennäköisyys on Puolan valtiollisen johdon joutua täysin luonnolliseen lento-onnettomuuteen ja vielä maailmansodassa kuolleiden puolalaisten vuosipäivänä. Eli tämä käytännössä tarkoittaa sitä että 1. Sieltä Pentagonista ei mitään American airlinesin lentokonetta löytynyt vaan sen sijaan global hawk vakoilukoneen osia löytyi, minkä jäljet peiteltiin loppuraportista. Roldósia Torrijosia yhdisti vain yksi asia ja se oli se, että he olivat todellakin kansanmiehiä sekä seisoivat myös heidän takanaan ja tästä piirteestä ei gay kuuma blondi streammate koskaan pidetty illujen taholla. Urbaanit legendat ja salaliittoteoriat ovat nykyajan tarinoita.

ETURAUHANEN HOMOSEKSUAALISEEN HIERONTA EI SEKSIÄ