Homo kyrpä kalussa alastom suomi

Ja haluun kans tuntea sen vauhtia antavan lantiotyönnön rakastellessa! Mutta ei o ku viistoista ja neljäpuol paljaspäinen Harvalla yli 20cm mutta on se mahdollista. Käytän paljon työssäni Photoshopia, ei sillä kalun muotoileminen ole kummoinenkaan homma.

Tutuille olen usein korjaillut digikuvia tai skannattavaksi tuotuja paperikuvia. Hankalin juttu oli kun erään kuvan naiselta piti poistaa kaksoisleuka, tai käytännössä piti "rakentaa" uusi leuka: Hämmästyttävää on se, että AS on täynnään muokattuja kulleja, mutta kun olen pyytänyt edes yhtä näytille, eipä olekaan kukaan laittanut.

Minusta se on aika ihmeellistä. Jos esimerkiksi Asko väittää jonkun kullikuvaa muokatuksi, miksi hän ei voi laittaa siitä linkkiä ja pientä selostusta, mistä tunnisti muokkauksen. Tosin Askolle jokainen omaa nappulaansa isompi on aina muokattu.

Hän on sellainen epeli. En siihen ota kantaa, moniko kuvista on muokattu, mulle yks hailee. Tökeröimmät muokkaukset kyllä huomaa helposti esim. Vähän paremmat muokkaukset usein selviävät, kun kuvaa suurentaa tarpeeksi. Todella hyvässä kuvanmuokkauksessa voidaan mennä kuvaa rakentelemaan vaikka ihan minimaaliselle pikselitasolle. Lopputulosta voi sitten vielä vähän sumentaa, eli silloin muokkauksen jäljet saadaan häivytettyä. Lisäksi haluttua kuvan kohtaa on helppo korostaa ja suurentaa tuomalla se kuvan etualalle.

Eli näin voi sitä kaluaan - tai sitten saaliskalaansa - suurentaa: Mutta kiva on kavereita välillä photoshoppailuillaan jekuttaa - tai välillä kauhistuttaa: Kyllä muokkaus on mahdollista ja sitä paljon tehdään.

Finnin poistot eivät nyt varsinaisesti kuulu tähän AS-muokkauskeskusteluun. Kun minä olen pyytänyt edes yhtä kuvamuokattua AS-kullia näkyviin, niin arvaatkos mitä?

Yhtään ei ole tullut. Sitä minä vaan ihmettelen. En minä sitä ihmettele, että kuvia muokataan. Jos isoa kullia väittää muokatuksi, kulli voi olla joko muokattu, tai iso ilman muokkausta ja minä olenkin kovasti yrittänyt näille väittäjille välittää pyyntöä, että laittaisivat nyt sitten niitä muokattuja näkyviin.

Jospa joku rohkea vielä sellaisen muokatun AS-kullikuvan laittaisi ja kertoisi myös sen, kuinka ja mistä huomasi kullin muokatuksi. Muutenhan tuollaiset väitteet voi kuitata pikkumunaisten kateellisiksi parahduksiksi. Joo, esittelin asiaa vain tällaisesta teknisestä insinöörinäkökulmasta.

Itsekin uskon, että pääosin kuvat ovat ihan rehellisiä. Mutta olisihan se kiva, jos joku linkkaisi muokatuksi epäilemänsä kuvan, sitten voisi sen aitoutta alkaa arvioida.

Itselläni ei ole mitään tarvetta habitustani tai kaluani muokkailla, näillä eväillä olen hyvin pärjäillyt. Jos sinä väität jotain manipuloiduksi, kyllä se todistustaakka on ihan vaan sinulla.

Eikös sen pitäisi olla erityisen helppoa? Minunko pitäisi todistaa, että maapallo on pyöreä, kun sinä ja muutama muu kahjo väittää sitä litteäksi: D Minä olen tuota muokkausasiaa jo jonkin aikaa kysellyt, vaan ei mitään ole tullut näkyviin. Kyllä todistustaakka on niillä jotka kuvia laittaa ja jotka uskoo niitä todeksi. Laita kuva jossa ei ole muokattu kuva ja joissa on iso kulli?

Ison raja on 15 cm Suomessa.. Minä en väitä miksikään niitä kuvia. Estottomat Ei mitenkään muokattu mitään kuvaa. Paljonko mitat miehellä ja naisella? Onhan siellä isoja, sitten siellä on niitä photoshopattuja, sitten siellä on niitä "20cm" -julistavia ja kun vertailee vähän suhdetta käteen jne, niin ehkä maksimissaan 16cm on todellinen luku D Linkkejä vois joskus yrittää muistaa tänne laittaa ja joskus olen laittanutkin, mut sitten alkoi itku ja parku, kun ne näkyy vain rekisteröityneille käyttäjille Totta tuo sinun havainto, Riisitaitisells pygmillä näyttää 15 senttinen 25 sentin mahtikyrvältä kuvissa ja oikeilla kuvakulmilla.

Siihen photsria lisäksi, eli kuvanväsittelyä, niin on julman näköinen lenkki prinssinakkikin. Ei senttinen näytä kuin senttiseltä. Alipaineella venytettynä näyttäisi olevan yli 18 cm. Kutistuuko kolmeentoista, kun päästää paineet putkesta? Monta kuvaa kaveri laittanut. Osaatko sanoa, mitkä kaikki niistä ovat muokattuja?

Mikähän siinä on, kun et voi myöntää, että jokainen kulli ei ole oman prinssinakkisi kokoinen. Osaatko, Asko, siihen mitään sanoa?

Yleensä pumppaaminen turvottaa esinahkan kuten myös häppärit , josta asian helpoiten huomaa, ellei sitten p. Monessa kuvassa tosin sormilla kiristetään löysiä juureen Jos esileikkinä harrastaa pumppaamista, niin sillä saa kyllä kaluun paksuutta, eikä kortonki tahdo mennä enää päälle, mutta pituuteen sillä ei paljon ole vaikutusta.

Jumppaus tarkoituksessa voi olla hieman hyötyä myös pituuden osalta. Kyllä, paksuutta saa lisää hetkellisesti mutta pituuden lisäys onkin vaikeampaa. Minä oon saanut Paksuutta oon hakenut pääasiassa että nainen tykkäisi, pituus ei ole se tärkein mutta jotkut naiset tykkää siitä kun pää hakkaa pohjaan mutta ei läheskään jokainen, jotkut ovat kieltäneet lykkäämästä pohjia myöten tai muuten seksi loppuu siihen.

No silloin se ei voinut olla kuva samasta kalusta. Omistan edelleen 15cm ympärysmitaltaan olevan kalun. Ja ihan yhtä paksu on, kuin siitä otetuissa kuvissa. Ihmettele myös kondmivalmistajien ja Wikipediankin tapaa. Kulli ei ole ympyrä. Miten mittaat sellaisen esineen halkaisijan, joka ei ole sylinterin muotoinen. Kullin poikkipinta ei ole ympyrä vaan jotakin muuta. Ympärysmittaa käytetään siksi, että se on mahdollista yksikäsitteisesti mitata.

Lisäksi se kertoo suoraan kuinka paljon kyseinen elin työntyessään venyttää pillun tai persreiän lihaksia eli kuinka isolta kalu tuntuu. Luen kuitenkin kaikki näiden palstojen viestit, mikä vaan ikinä liittyy miesten sukupuolielimeen. Tuo kuvan kulli on n. Mutta minäpä tutkin kuvaa tarkemmin ja annan analyysini myöhemmin. Olet sinä homo, mutta sitä analyysia vaan ei ole näkynyt. Eli olet ollut sitä täällä odottamassa? Kuvassa on ihan onneton nysä, siis tämä aloittajan linkittämä.

Luultavasti oman kullinsa laittoi näytille. Ja onhan se hauskaa, kun väkisin yritätte naisesta tehdä miestä ja homoakin vielä, ihan heteronainen olen edelleen. Ja olen aikaisemminkin sanonut, että olen käynyt lueskelemassa ketjuja, ei tarvitse olla nero päästäkseen jyvälle. Häxystä en tiedä, mutta toisin kuin teillä pienimunaisilla urpoilla, minulla on muutakin elämää kuin kytätä palstaa, että josko joku jotain olisi kirjoittanut.

Tällä palstalla on yllättäen kaikki iso kaluisia. Parhaalla taisi olla 21cm pitkä ja muilla 18cm. Siitä päätellyt tämän keskimitan olevan sopaa, koska täällä cm kaluilla valitetaan pienuutta. Mutta onneksi kävit kertomassa ton 18cm olevan ok jos on vain paksu.

Tämä yksi sankari kun on päättänyt, että 13,5cm on keskimitta, niin jossainhan on oltava niitä isokaluisia ja toisaalta pieniä vehkeitäkin varmasti löytyy runsaasti. Sen verran olin matematiikan tunneilla hereillä, että osaan laskea keskiarvon.

Luulisin pienikaluisia olevan kuitenkin enemmistön tälläkin palstalla. Keski paksuudeksi on tuossa todettu lähes 12senntiä. Ei askolle kelpaa tuosta jutusta kuin se typerä kalun pieneneminen seisokkiin noustessa.

Ja toki tuo pieni keskimitta. Tuo aloituksessa ollut kalu olisi aivan ihana saada suuhun,juuri oikean kokoinen. Kyllä tuo toinen linkitetty kalun kuva on parempi. En ole ikinä nähnyt noin pientä munaa, jota pitää runkata kahdella sormella. Eihän tuo ole edes mitään käteen vetämistä - vaan sormeen vetämistä: Kyllä 10cm on pienehkö, mutta niitä on. Askolla on ehkä vielä pienempi. Ja tuo "homobongaaja" on taatusti vanha tuttumme Asko. Kerrotko, miten meni aamulla sun posti ylläpidolle!

Saitko mulle bannia, vai poistettiinko itkusi palstalta? Näytät sinä hintti täällä olevan tyttöilemässä. Pikkukikkelin kuvat on edelleen esillä. Ne isommat eräs kateellinen palstaveijari lie itkenyt poistoon.

Ei kärsinyt katsella omaa isompaa. Tuota kärsii, kun on varmaankin omaa kokoa Vastaa alkuperäiseen viestiin Tässä on 10 x 8cm kalu ja muuta https: Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa.

Voit myös siirtyä Suomi Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa?

Lopputulosta voi sitten vielä vähän sumentaa, eli silloin muokkauksen jäljet saadaan häivytettyä. Estottomat Ei mitenkään muokattu mitään kuvaa. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen gay sexworks tight asses, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Häxystä en tiedä, mutta toisin kuin teillä pienimunaisilla urpoilla, minulla on muutakin elämää kuin kytätä palstaa, että josko joku jotain olisi kirjoittanut. Sinä väität niitä feikatuiksi. Oli miten oli, niin erikoinen tapa teillä vaalia ystävyyttä, kun tämän palstan kautta? Sopii sen avauksia jaarittelevan tyypin teksteiksi enempi.

Lopputulosta voi sitten vielä vähän sumentaa, eli silloin muokkauksen jäljet saadaan häivytettyä. Lisäksi haluttua kuvan kohtaa on helppo korostaa ja suurentaa tuomalla se kuvan etualalle. Eli näin voi sitä kaluaan - tai sitten saaliskalaansa - suurentaa: Mutta kiva on kavereita välillä photoshoppailuillaan jekuttaa - tai välillä kauhistuttaa: Kyllä muokkaus on mahdollista ja sitä paljon tehdään.

Finnin poistot eivät nyt varsinaisesti kuulu tähän AS-muokkauskeskusteluun. Kun minä olen pyytänyt edes yhtä kuvamuokattua AS-kullia näkyviin, niin arvaatkos mitä?

Yhtään ei ole tullut. Sitä minä vaan ihmettelen. En minä sitä ihmettele, että kuvia muokataan. Jos isoa kullia väittää muokatuksi, kulli voi olla joko muokattu, tai iso ilman muokkausta ja minä olenkin kovasti yrittänyt näille väittäjille välittää pyyntöä, että laittaisivat nyt sitten niitä muokattuja näkyviin. Jospa joku rohkea vielä sellaisen muokatun AS-kullikuvan laittaisi ja kertoisi myös sen, kuinka ja mistä huomasi kullin muokatuksi.

Muutenhan tuollaiset väitteet voi kuitata pikkumunaisten kateellisiksi parahduksiksi. Joo, esittelin asiaa vain tällaisesta teknisestä insinöörinäkökulmasta. Itsekin uskon, että pääosin kuvat ovat ihan rehellisiä. Mutta olisihan se kiva, jos joku linkkaisi muokatuksi epäilemänsä kuvan, sitten voisi sen aitoutta alkaa arvioida. Itselläni ei ole mitään tarvetta habitustani tai kaluani muokkailla, näillä eväillä olen hyvin pärjäillyt.

Jos sinä väität jotain manipuloiduksi, kyllä se todistustaakka on ihan vaan sinulla. Eikös sen pitäisi olla erityisen helppoa? Minunko pitäisi todistaa, että maapallo on pyöreä, kun sinä ja muutama muu kahjo väittää sitä litteäksi: D Minä olen tuota muokkausasiaa jo jonkin aikaa kysellyt, vaan ei mitään ole tullut näkyviin. Kyllä todistustaakka on niillä jotka kuvia laittaa ja jotka uskoo niitä todeksi.

Laita kuva jossa ei ole muokattu kuva ja joissa on iso kulli? Ison raja on 15 cm Suomessa.. Minä en väitä miksikään niitä kuvia. Estottomat Ei mitenkään muokattu mitään kuvaa.

Paljonko mitat miehellä ja naisella? Onhan siellä isoja, sitten siellä on niitä photoshopattuja, sitten siellä on niitä "20cm" -julistavia ja kun vertailee vähän suhdetta käteen jne, niin ehkä maksimissaan 16cm on todellinen luku D Linkkejä vois joskus yrittää muistaa tänne laittaa ja joskus olen laittanutkin, mut sitten alkoi itku ja parku, kun ne näkyy vain rekisteröityneille käyttäjille Totta tuo sinun havainto, Riisitaitisells pygmillä näyttää 15 senttinen 25 sentin mahtikyrvältä kuvissa ja oikeilla kuvakulmilla.

Siihen photsria lisäksi, eli kuvanväsittelyä, niin on julman näköinen lenkki prinssinakkikin. Ei senttinen näytä kuin senttiseltä. Alipaineella venytettynä näyttäisi olevan yli 18 cm. Kutistuuko kolmeentoista, kun päästää paineet putkesta?

Monta kuvaa kaveri laittanut. Osaatko sanoa, mitkä kaikki niistä ovat muokattuja? Mikähän siinä on, kun et voi myöntää, että jokainen kulli ei ole oman prinssinakkisi kokoinen. Osaatko, Asko, siihen mitään sanoa? Yleensä pumppaaminen turvottaa esinahkan kuten myös häppärit , josta asian helpoiten huomaa, ellei sitten p.

Monessa kuvassa tosin sormilla kiristetään löysiä juureen Jos esileikkinä harrastaa pumppaamista, niin sillä saa kyllä kaluun paksuutta, eikä kortonki tahdo mennä enää päälle, mutta pituuteen sillä ei paljon ole vaikutusta. Jumppaus tarkoituksessa voi olla hieman hyötyä myös pituuden osalta. Kyllä, paksuutta saa lisää hetkellisesti mutta pituuden lisäys onkin vaikeampaa. Minä oon saanut Paksuutta oon hakenut pääasiassa että nainen tykkäisi, pituus ei ole se tärkein mutta jotkut naiset tykkää siitä kun pää hakkaa pohjaan mutta ei läheskään jokainen, jotkut ovat kieltäneet lykkäämästä pohjia myöten tai muuten seksi loppuu siihen.

No silloin se ei voinut olla kuva samasta kalusta. Omistan edelleen 15cm ympärysmitaltaan olevan kalun. Ja ihan yhtä paksu on, kuin siitä otetuissa kuvissa. Ihmettele myös kondmivalmistajien ja Wikipediankin tapaa. Kulli ei ole ympyrä.

Miten mittaat sellaisen esineen halkaisijan, joka ei ole sylinterin muotoinen. Kullin poikkipinta ei ole ympyrä vaan jotakin muuta. Ympärysmittaa käytetään siksi, että se on mahdollista yksikäsitteisesti mitata. Lisäksi se kertoo suoraan kuinka paljon kyseinen elin työntyessään venyttää pillun tai persreiän lihaksia eli kuinka isolta kalu tuntuu.

Luen kuitenkin kaikki näiden palstojen viestit, mikä vaan ikinä liittyy miesten sukupuolielimeen. Komenttini on yleensä kuitenkin jotain halveksuvaa, koska siis kuten sanoin, EVVK. Löylykauha, sitä minulla ei ole käytössä, ainakaan saunassa. Sana 'löylykauha' saa minut ärsyyntymään kirjoittelusta, joka EVVK, kuten toistelen jokaisessa kommentissani.

Eli ei kiinnosta kauhat eikä kalut. Vastaa alkuperäiseen viestiin Alastonsuomen isot kullit huijausta? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa.

Tuo kuvan kulli on n. Mutta minäpä tutkin kuvaa tarkemmin ja annan analyysini myöhemmin. Olet sinä homo, mutta sitä analyysia vaan ei ole näkynyt. Eli olet ollut sitä täällä odottamassa? Kuvassa on ihan onneton nysä, siis tämä aloittajan linkittämä. Luultavasti oman kullinsa laittoi näytille. Ja onhan se hauskaa, kun väkisin yritätte naisesta tehdä miestä ja homoakin vielä, ihan heteronainen olen edelleen.

Ja olen aikaisemminkin sanonut, että olen käynyt lueskelemassa ketjuja, ei tarvitse olla nero päästäkseen jyvälle. Häxystä en tiedä, mutta toisin kuin teillä pienimunaisilla urpoilla, minulla on muutakin elämää kuin kytätä palstaa, että josko joku jotain olisi kirjoittanut. Tällä palstalla on yllättäen kaikki iso kaluisia. Parhaalla taisi olla 21cm pitkä ja muilla 18cm.

Siitä päätellyt tämän keskimitan olevan sopaa, koska täällä cm kaluilla valitetaan pienuutta. Mutta onneksi kävit kertomassa ton 18cm olevan ok jos on vain paksu. Tämä yksi sankari kun on päättänyt, että 13,5cm on keskimitta, niin jossainhan on oltava niitä isokaluisia ja toisaalta pieniä vehkeitäkin varmasti löytyy runsaasti.

Sen verran olin matematiikan tunneilla hereillä, että osaan laskea keskiarvon. Luulisin pienikaluisia olevan kuitenkin enemmistön tälläkin palstalla. Keski paksuudeksi on tuossa todettu lähes 12senntiä. Ei askolle kelpaa tuosta jutusta kuin se typerä kalun pieneneminen seisokkiin noustessa. Ja toki tuo pieni keskimitta.

Tuo aloituksessa ollut kalu olisi aivan ihana saada suuhun,juuri oikean kokoinen. Kyllä tuo toinen linkitetty kalun kuva on parempi. En ole ikinä nähnyt noin pientä munaa, jota pitää runkata kahdella sormella. Eihän tuo ole edes mitään käteen vetämistä - vaan sormeen vetämistä: Kyllä 10cm on pienehkö, mutta niitä on.

Askolla on ehkä vielä pienempi. Ja tuo "homobongaaja" on taatusti vanha tuttumme Asko. Kerrotko, miten meni aamulla sun posti ylläpidolle! Saitko mulle bannia, vai poistettiinko itkusi palstalta?

Näytät sinä hintti täällä olevan tyttöilemässä. Pikkukikkelin kuvat on edelleen esillä. Ne isommat eräs kateellinen palstaveijari lie itkenyt poistoon. Ei kärsinyt katsella omaa isompaa. Tuota kärsii, kun on varmaankin omaa kokoa Vastaa alkuperäiseen viestiin Tässä on 10 x 8cm kalu ja muuta https: Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

Oletko varma, että haluat jatkaa?

Homo kyrpä kalussa alastom suomi

Homo kyrpä kalussa alastom suomi