Naisten gay chat oma kalu

naisten gay chat oma kalu

Naisten gay chat oma kalu

Naisten gay chat oma kalu

Naisten gay chat oma kalu

Niinpä hän eräänä iltana baarissa iski silmänsä nuoreen 22 vuotiaaseen mieheen. Hieman huppelissa hän uskalsi tehdä ehdotuksen ja pyysi, että mies lähtisi hänen mukaansa hotellihuoneeseen ja viettäisi yön hänen kanssaan. Nuori miehen alku innostui tietysti ajatuksesta ja hotellihuoneeseen päästyään hän päätti antaa tuolle naiselle kyrpää niin, että tuntuu.

Hän puristeli naisen rintoja ja takapuolta, suuteli ja repi hurjan kiiman vallassa tältä vaatteet päältä. Hän työnsi kyrpänsä naisen suuhun puoliväkisin ja painoi naisen päätä kädellään. Kun kalu oli juhlakunnossa, mies käski naisen sängylle ja tunkeutui tämän sisään. Hän työnsi kyrpänsä voimalla pohjaan asti ja alkoi villin työntelyn.

He naivat koko yön ja nainen sai munaa edestä, takaa, päältä ja alta, sivuttain maaten. Tuona yönä vain harva Kama Sutran asennoista jäi kokeilematta Nainen palasi tyydytettynä kotiinsa. Pian hänen omatuntonsa alkoi kuitenkin kolkuttaa ja hän päätti kertoa miehelleen pienestä seikkailustaan.

Mies otti asian rauhallisesti ja sanoi: Vai niin, olit siis vierasta munaa vailla. Sellaisethan ne naisen himot ovat. Annan sinulle anteeksi, mutta en voi vielä Illalla mies lähestyi vaimoaan, mutta yllätti tämän tällä kertaa kantamalla hänet keittiön pöydälle. Hän laittoi naisensa selälleen pöydälle ja nosti tämän kädet pään yläpuolelle sitoen nämä pöydän jalkaan. Yllättäen mies jättikin vaimonsa siihen pöydälle pillu paljaana ja sanoi noutavansa jotakin.. Hetken päästä kuului, kun ovi kävi.

Sisään keittiöön astui 4 hieman humalaista opiskelijapoikaa. Mies sanoi heille, että tuossa on teille. Käyttäkää vapaasti ja pankaa vuorotellen. Hän sitoi vaimonsa suun, jotta tämä ei voisi ääneellä. Ja niinpä opiskelija porukka pääsi tyydyttämään itseään. Kaksi pojista piteli naista jaloista, yksi painoi naisen rintakehää alas, jotta tämä pysyisi paikoillaan. Neljäs survaisi munansa naiseen ja nai tätä kunnes laukesi.

Hieman humalaisilla ja nuorilla pojilla ei kestänyt kauaa tyydyttää itsensä. Pojilla oli vain suomalaista keskitasoa olevat munat n. Aviomies ei ollut vielä tyytyväinen.

Nyt ovesta astui sisään Mustaakin mustempi afrikkalainen. Hänen kulttuurissaan naisella ei juuri ole arvoa - varsinkaan vaaleaihoisella naisella. Hän tiesi mitä nainen oli tehnyt ja halusi myös osaltaan auttaa tämän kuriin ja järjestykseen saattamisessa. Petollinen huora saisi kerrankin isoa munaa ja niin, että tuntuu!

Hän työnsi kaksi sormeaan naisen sisälle melko kovakouraisesti ja tarttui tätä rintoihin. Hänen käsittelynsä toi mieleen alkukantaisen luolamiehen joka toteutti himojaan. Hän työnsi valtavan ja mustan kyrpänsä naisen suuhun ja karjaisi: Vaimo alistui ja lutkutti parhaansa mukaan tuota valtavaa kyrpää, joka hädin tuskin mahtui edes hänen suuhunsa. Hän toivoi, että jos hän saisi miehen laukeamaan, niin tämä ei työntäisi isoa ja mustaa kyrpäänsä naisen kaikkein pyhimpään.

Mustalta mieheltä tulikin pian ja hän painoi kyrpänsä väkisin syvälle naisen kurkkuun, pakottaen tämän nielemään kaiken.

Mies ei kuitenkaan ollut vielä valmis. Hän nosti naisen jalat ylös ja antoi tälle voimakkaalla kädellään selkään. Naisen takapuoli sai useita voimakkaita iskuja, joilla tämä afrikkalainen mies halusi rangaista naista uskottomuudesta omalle miehelleen. Yhtäkkiä hän vetäisi naisen jalat erilleen ja tarttui tätä lanteista.

Et ole ennen tainnut saadakkaan näin isosta? Hän ohjasi tuon ison ja mustan kyrpänsä naisen häpyhuulille ja varoittamatta survaisi sen yhtäkkiä kerralla pohjaan. Nainen inahti suukapulastaan huolimatta voimakkaasti. Onko Jari Litmanen muka homo? Onko se vaimo vain kulissia sitten? Tai voihan se Jartsa olla bi.. Tuskin ne vaimot ja naisystävät mitään kulissia kumminkaan on, paitsi korkeintaan sillä Nousiaisella hetkittäin. Niko N on hetero, muskeleita riittää. Ihmettelen missä Antti Tuiskun tyttöystävä on?

Ei meinaan kovin heterolta vaikuttanut silloin kun vielä oli ekaa kertaa BB: Mutta nyt tuli miele Muistan, että koulussa oli joku Jari tai Mika, joka seukkas yhen Hannelen kanssa, ja siitä on jo 20 vuotta.

Mutta nyt tuli mieleen, että jos se sittenkin oli homo tai bii, Kukaan ei ole koskaan nähnyt häntä naisseurassa ja muutenkin.. Jyrki Katainen ja Alex Stubb. Tiedän, mutten voi kertoa. Sauli ja Adam vois mennä naimisiin vaikka Vegasissa niin saatais komea ja karismaattinen "vävy"! Ei se sun vävy olisi vaan Saulin vanhempien vävy. Eikös Keskiskää ja Viikholmia ole epäilty suhteesta?

Ja että sepi koskinen olisi miehiin kallellaan? Voihan sitä naiskauneutta ihailla, vaikka ei muuten olisikaan kiinnostusta. Lotharia on epäilty Bi'ksi tai homoksi monesti. Se on tiedetty jo kauan: DefendersOfTheEarth Mutta sarjakuvahahmo ei ole suomalainen julkkis. Hra Hanki Elämä Voi Jeesus, että täälä on tymiä ihmisiä, itseni mukaan lukien. Että oikein listaa homoista ja lesboista, vittu ketä kiinnostaa. No jos kiinnostaa laitan tähän vielä muutaman: Tuo edellinen taitaa olla Lothar taas multinikkinsä takansa tuttuun tyylinsä Samuli Edelmannia ja Hunkseja haukkumassa.

Kukaan edellä mainituista ei ole homo. Sen sijaan on jo vuosia huhuttu että tämä Lothar olisi homo. Kun katsoo sen miehen naisellisia eleitä ja sitä pukeutumistyyliä plus vielä naisettomuutta niin en kyllä yhtään ihmettele vaikka Lothar homo olisikin. Tottakai jokaisella on hintansa kuten tästäkin haastattelulesta käy ilmi, mutta propsit Misterille että ei ihan kahdella kympillä niihin hommiin lähtisi. Eikähän yksi kerta homoa tee jos ei ole tunnetta mukana: Puolustusministeri Carl Haglund vaikuttaa hintiltä.

Sikäli mies paikallaan, että varmasti on kiinnostunut "sotapoikien varustuksista". Wikissä puhutaan tunnetuista hinttareista, joten se karsii lörtsön pois listalta. Se ettei Lotharin nimi lue Wikipedian hinttiluettelossa ei tarkoita sitä etteikö se sellainen olisi. Lothar näet on ilmiselvä homo, hän ei vain ole tullut vielä kaapista ulos. Lotharia vaan pidetään homoseksualistina, koska hän on juuri täyttänyt 40v, hän on hoikka ja siisti ja muotitietoinen.

Ulkoisen olemuksen perusteella menisi vaikka vuotiaasta miehestä, mutta elämän kokemusta ja kypsyyttä hänellä on taatusti joka ikävuodelle. Tuota ei voi kuin sokea pitää muotitietoisena.. Näyttää ikäistään paljon vanhemmalta..

Haastatteluissa saa aika epäkypsän kuvan.. Ihan selvä tapaus Lothar ei ole muotitetoinen eikä hänen vaatetyylinsä perusteella ihmiset häntä homoksi epäile. Onhan se outoa että vuotias mies ei ole edes vakituisessa parisuhteessa kun monet jo päälle Kyllä homous on helppo tunnistaa ja kaikki Lotharin olemuksessa viittaa siihen suuntaan.

Myöskin tuo Lotharin jatkuva heteroutensa vakuuttelu on todella outoa. Ei kukaan heteroihminen kuuluta isoon ääneen suuntautumistaan ja vakuuttele sitä muille. Tuollainen käytös viittaa siihen että Lothar yrittää uskotella sekä itselleen että muille olevansa hetero ja pitää yllä tuollaista julkisivua.

Todellisuus taitaa olla ihan jotain muuta. On outoa ja elämästä tietämätöntä luokitella joku homoksi siksi ettei 41 -vuotiaana tai vaikka koskaan ole tai ole ollut parisuhteessa.

Vielä oudompaa on vedota siihen että kun sitä nuoremmat on. Mikään noista ei ole homouden määritelmä. Koko tämä ketju taitaa kertoa vain keskiverron kansalaisen älykkyydestä tai sen puutteesta. Surullista jos se tuottaa tällaista. Luuöin että on yli 50v. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Ei kukaan epäile Litmasta homoksi kuin täällä: Vartiaisen Jenni on lepakko, tykkää uuden videonsa perusteella SM seksistä ja ottavana osapuolena.

Tuo lespous ei ollut mikään uusi uutinen, mutta tuo SM seksi kyllä oli ylläri. Ei ole JEnni lesbo eikä tuo sm juttu kuulu kellekkään ulkopuoliselle. Mattilespo Hyttynen Cheek Elastinen. Joudun työnipuolesta usein asioimaan seksuaali vähemmistön edustajien Homo kanssa, vuosikymmenten kokemuksella ja myös Cheek: Freterikki, homo Johanna Tukiainen, bi.

Onko ketjun aloittajan sukupuolielimissä jotain pielessä? Yleensähän nämä "reippaasti otetaan kantaa toisten sexsi elämään", peit- teleevät itse jotain Nythän on niin, ettei tuollaista nimittelyä voi hyväksyä. Sitä mieltä ovat ainakin äärisuvaitsevainen Haavisto kumppaninsa kanssa. Jotain jalanjälkiäkin näkynyt pihassa. Pekka lahti varma tieto. Hieno ja asiallinen nainen..

Hän työnsi kaksi sormeaan naisen sisälle melko kovakouraisesti ja tarttui tätä rintoihin. Hänen käsittelynsä toi mieleen alkukantaisen luolamiehen joka toteutti himojaan. Hän työnsi valtavan ja mustan kyrpänsä naisen suuhun ja karjaisi: Vaimo alistui ja lutkutti parhaansa mukaan tuota valtavaa kyrpää, joka hädin tuskin mahtui edes hänen suuhunsa. Hän toivoi, että jos hän saisi miehen laukeamaan, niin tämä ei työntäisi isoa ja mustaa kyrpäänsä naisen kaikkein pyhimpään.

Mustalta mieheltä tulikin pian ja hän painoi kyrpänsä väkisin syvälle naisen kurkkuun, pakottaen tämän nielemään kaiken. Mies ei kuitenkaan ollut vielä valmis. Hän nosti naisen jalat ylös ja antoi tälle voimakkaalla kädellään selkään. Naisen takapuoli sai useita voimakkaita iskuja, joilla tämä afrikkalainen mies halusi rangaista naista uskottomuudesta omalle miehelleen. Yhtäkkiä hän vetäisi naisen jalat erilleen ja tarttui tätä lanteista.

Et ole ennen tainnut saadakkaan näin isosta? Hän ohjasi tuon ison ja mustan kyrpänsä naisen häpyhuulille ja varoittamatta survaisi sen yhtäkkiä kerralla pohjaan.

Nainen inahti suukapulastaan huolimatta voimakkaasti. Hänestä tuntui, kuin hänen neitsyytensä olisi juuri viety uudelleen. Hän tunsi repeävänsä, mutta musta mies vain painoi ja painoi välittämättä kivusta, jonka naiselle aiheutti.

Hän halusi tyydyttää vain oman himonsa ja antaa petolliselle naiselle ansionsa mukaan. Musta mies jaksoi ja jatkoi naisen jyystämistä kauan. Nainen luuli jo kuolevansa noi isosta munasta. Ajan kuluessa hänen paikkansa kuitenkin väljenivät ja hän alkoi nauttia tuosta valtavasta, mustasta ja.. Nainen sai elämänsä ensimmäisen kerran orgasmin yhdynnässä.

Naisen aviomies ei ollut vieläkään sitä mieltä, että nainen oli saanut tarpeeksi nöyryytystä osakseen. Niinpä hän kuljetti naisen seuraavana aamuna sidottuna erään ravintolan miesten vessaan. Hän laittoi tälle tällä kertaa, suukapulan lisäksi, myös siteen silmille. Julkisen nöyryytyksen varmistamiseksi hän riisui naisensa alasti ja sitoi tämän miesten vessan käsienpesu altaaseen kiinni, niin että nainen oli pillu paljaana ja pylly pystyssä kenen tahansa miehen nähtävissä, kopeloitavissa ja takaa päin naitavissa.

Mies jätti naisen vessaan moneksi tunniksi. Ensin häntä hyväksi käytti 3 n. Ensimmäistä kertaa pojat näkivät naisen alasti, eivätkä voineet vastustaa kiusausta. Kerrankin muna saisi muutakin, kuin vain lämmintä kättä. Poikien pantua neitsyytensä naiseen, astui sisään keski-ikäinen, kaljamahainen ja irstas mies. Hän kävi välittömästi kopeloimaan naisen tissejä ja pakotti tämän imemään likaista ja haisevaa kyrpäänsä. Hetken päästä tämä irstailija tunki kyrpänsä naisen pilluun ja piti tätä samalla kivuliaasti kiinni lanteista.

Hetken ähellettyään hän keksi naisen ryppyisemmän reiän. Hän sylkäisi peppuun ja tunki sormensa naisen pyllyyn. Pian hän työnsi toisenkin sormen ja venytti peppureikää riittäväksi.

Hän sylkäisi uudestaan ja hieroi osan syljestään myös kyrpänsä päähän. Väkisin hän työntyi naisen peppuun ja alkoi työntää. Hän ei välittänyt naisen kivuista, vaan halusi vain panna tätä tarjolla ollutta persettä. Hän puristeli samalla kivuliaasti naista rinnoista ja takapuolesta.

Hän ruiskutti spermansa naisen selälle. Pian irstailijan jälkeen ovesta astui sisälle vanha n. Pappa puristeli nuorta tissiä ja persettä. Hiplasi ja nuoli pillua.

Kyrpäänsä pappa ei enää pystyyn saanut, mutta pientä eloa pippeliin sentään tuli. Hän työnsi pehmeän ja velton viileän, mutta vähän seisovan munansa naisen pilluun ja jatkoi naisen puristelua. Pappa oli onnellinen, kun pääsi vielä tarttumaan näin nuoreen tissiin ja peppuun. Lopulta hän antoi virtsan virrata ja päästi kaiken tuon nuoren ja ihanan lihan sisään.

Ihan luulen että sil Joo ja meidän lähikaupassa on ihan söde kassa, oliskohan sen paidassa nimilapussa jotai Ville tai ehkä Ilmari. Luulen kyllä, että sekin on. Jottei nyt ihan pelkästään nuorisoon keskitytä, niin tiedän seuraavat avarakatseiset ihmiset: Pirkko Saisio, kirjailija Pirjo Honkasalo, elokuvaohjaaja Jari Sillanpään ruotsalainen miesystävä ;- Edesmenneitäkin on: Mutta bi-seksuaalisuushan on aina ollut taiteilijoilla innoittavana voimana Reitarihan se Kallen viekoitteli pers´silmän pariin.

Timo Mukasta ei ole homotietoa. Hän sai naista jo alle kaksikymppisenä ja kirjoitteli naimisesta asiantuntevasti. Ei kai Jari Sillanpään poikaystävä ole homo? Hei, tietääks kukaan ketään heteroa? Nousiainen on väittänyt olevansa hetero, mutta minä en ainakaan usko. Meillä oli kerran yks sellainen hetero töissä, mutta sitten seuraavana talvena se liukastu suojatiellä ja jäi auton alle. Sillä oli niin kova kohtalo, mutta ei kai se heteroudesta johtunut, tosin jotkut hetskut on joskus ihan sellasii liikenteessä.

Onko Jari Litmanen muka homo? Onko se vaimo vain kulissia sitten? Tai voihan se Jartsa olla bi.. Tuskin ne vaimot ja naisystävät mitään kulissia kumminkaan on, paitsi korkeintaan sillä Nousiaisella hetkittäin. Niko N on hetero, muskeleita riittää.

Ihmettelen missä Antti Tuiskun tyttöystävä on? Ei meinaan kovin heterolta vaikuttanut silloin kun vielä oli ekaa kertaa BB: Mutta nyt tuli miele Muistan, että koulussa oli joku Jari tai Mika, joka seukkas yhen Hannelen kanssa, ja siitä on jo 20 vuotta. Mutta nyt tuli mieleen, että jos se sittenkin oli homo tai bii, Kukaan ei ole koskaan nähnyt häntä naisseurassa ja muutenkin.. Jyrki Katainen ja Alex Stubb. Tiedän, mutten voi kertoa. Sauli ja Adam vois mennä naimisiin vaikka Vegasissa niin saatais komea ja karismaattinen "vävy"!

Ei se sun vävy olisi vaan Saulin vanhempien vävy. Eikös Keskiskää ja Viikholmia ole epäilty suhteesta? Ja että sepi koskinen olisi miehiin kallellaan?

Voihan sitä naiskauneutta ihailla, vaikka ei muuten olisikaan kiinnostusta. Lotharia on epäilty Bi'ksi tai homoksi monesti. Se on tiedetty jo kauan: DefendersOfTheEarth Mutta sarjakuvahahmo ei ole suomalainen julkkis. Hra Hanki Elämä Voi Jeesus, että täälä on tymiä ihmisiä, itseni mukaan lukien. Että oikein listaa homoista ja lesboista, vittu ketä kiinnostaa. No jos kiinnostaa laitan tähän vielä muutaman: Tuo edellinen taitaa olla Lothar taas multinikkinsä takansa tuttuun tyylinsä Samuli Edelmannia ja Hunkseja haukkumassa.

Kukaan edellä mainituista ei ole homo. Sen sijaan on jo vuosia huhuttu että tämä Lothar olisi homo. Kun katsoo sen miehen naisellisia eleitä ja sitä pukeutumistyyliä plus vielä naisettomuutta niin en kyllä yhtään ihmettele vaikka Lothar homo olisikin.

Tottakai jokaisella on hintansa kuten tästäkin haastattelulesta käy ilmi, mutta propsit Misterille että ei ihan kahdella kympillä niihin hommiin lähtisi. Eikähän yksi kerta homoa tee jos ei ole tunnetta mukana: Puolustusministeri Carl Haglund vaikuttaa hintiltä.

Sikäli mies paikallaan, että varmasti on kiinnostunut "sotapoikien varustuksista". Wikissä puhutaan tunnetuista hinttareista, joten se karsii lörtsön pois listalta. Se ettei Lotharin nimi lue Wikipedian hinttiluettelossa ei tarkoita sitä etteikö se sellainen olisi.

Lothar näet on ilmiselvä homo, hän ei vain ole tullut vielä kaapista ulos. Lotharia vaan pidetään homoseksualistina, koska hän on juuri täyttänyt 40v, hän on hoikka ja siisti ja muotitietoinen. Ulkoisen olemuksen perusteella menisi vaikka vuotiaasta miehestä, mutta elämän kokemusta ja kypsyyttä hänellä on taatusti joka ikävuodelle. Tuota ei voi kuin sokea pitää muotitietoisena.. Näyttää ikäistään paljon vanhemmalta..

Haastatteluissa saa aika epäkypsän kuvan.. Ihan selvä tapaus Lothar ei ole muotitetoinen eikä hänen vaatetyylinsä perusteella ihmiset häntä homoksi epäile. Onhan se outoa että vuotias mies ei ole edes vakituisessa parisuhteessa kun monet jo päälle Kyllä homous on helppo tunnistaa ja kaikki Lotharin olemuksessa viittaa siihen suuntaan.

Myöskin tuo Lotharin jatkuva heteroutensa vakuuttelu on todella outoa. Ei kukaan heteroihminen kuuluta isoon ääneen suuntautumistaan ja vakuuttele sitä muille. Tuollainen käytös viittaa siihen että Lothar yrittää uskotella sekä itselleen että muille olevansa hetero ja pitää yllä tuollaista julkisivua.

Todellisuus taitaa olla ihan jotain muuta. On outoa ja elämästä tietämätöntä luokitella joku homoksi siksi ettei 41 -vuotiaana tai vaikka koskaan ole tai ole ollut parisuhteessa. Vielä oudompaa on vedota siihen että kun sitä nuoremmat on. Mikään noista ei ole homouden määritelmä. Koko tämä ketju taitaa kertoa vain keskiverron kansalaisen älykkyydestä tai sen puutteesta. Surullista jos se tuottaa tällaista.

Luuöin että on yli 50v. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.