Seksiä tarjolla homoseksuaaliseen suomi 24 gay

seksiä tarjolla homoseksuaaliseen suomi 24 gay

Sain taas tässä tänään kiinni yhden, E-P nimimerkillä esiintyi qruiserissa. Nyt on nimimerkki poistettu. Katsokaa vuotiaan kikkelikuva osoitteesta: Onko noi qruiserissa pyörivät feikkipedot joihin oot törmänny, verifioitu? Jos on, niin verifioijat kans mustaan listaan. Mä oon kohtsillään kolmenkymmenen ja verifioimattomien kanssa sopii olla tarkkana vieläkin.

Useamman kertaa ikä valehdeltu ja kuvat seittemän-viiden vuoden takaa jne. Ei oo ollu verfoituja ja oot oikeessa kannattais varmaa olla varuillaan noide verifoimattomien kanssa, mut harval 16 vuotiaal on kahta homotuttua jotka vois verifoida ni: Näin se menee 2. Parinkymmenen vuoden kuluttua itsekin vonkaat nuorempia, vaikka eihän niitä kuulema tarvitse vongata, kun itse tarjoavat palveluitaan, kuten tytötkin.

Turha valittaa, kun itse lähettelet kuviasi, USA: Alaikäisille pääsykielto tuollaisille sivuille ja kunnon rangaistukset, jos jää kiinni, siinä toimiva systeemi. Äläkä turhaan inise, en ole yrittänytkään ottaa yhteyttä yhteenkään alaikäiseen, eikä noilla sivuilla hyödytä aikuisiinkaan. Pari pientä tarkennusta 1 Jos joku "pedofiili" äijä haluaa vuotiasta, hän ei ole pedofiili, koska pedofiilit eivät kiihotu enää teini-iän saavuttaneista nuorista, vaan pikkulapsista.

Muissa EU-maissa jopa vuotiaat saavat vapaasti valita kenen kanssa rakastelevat. Tietenkään kenenkään ei ole mikään pakko panna näitä vanhoja ukkoja, muttei se tee niistä pedofiilejä, vaikka ne yrittäiskin päästä teidän pöksyihin. Ne saa vapaasti yrittää, koska teillä on vapaa oikeus sanoa EI!!! Sitten jollei joku usko sitä, vaan siitä huolimatta yrittää raiskata teidät se on rikos. Tai jos ne yrittää ostaa seksiä vuotaalta, niin sekin on rikos.

Mutta täysin vapaaehtoinen seksi ei ole rikollista eikä tee ketään pedofiiliksi. Kysymys ei ole yrittämisestä vaan siitä, että joku sairas vanhus esittää vuotiasta poikaa toiselle Ja yrittää esimerkiksi saada lähettämään alastonkuvia, jotka ovat lapsipornoa alle Kirjoittaja ei varmasti tarkoita pedofiiliä kirjaimellisesti niin kuin tuossa itseasiassa lukeekin..

Olettaen että kuvien ottaja on jo rikosoikeudellisessa vastuussa teoistaan eli yli vuotias Kannattaa siis olla lähettelemättä niitä alaston kuviaan yhtään minkään ikäisille! Ja kumpikohan siitä Suomessa saisi tuomion? Alaikäisenä esiintynyt alastonkuvien vonkaaja -vanhus vai 15 vuotias naivi lapsi? Jos on v setä joka on saanut kuvat esiintymällä alaikäisenä ja tietokoneella on niitä alaikäisten kuvia niin turha yrittää pelotella sitä kuvat lähettänyttä vuotiasta.

Nimimerkki 'syyllistyt itsekin' osoittaa loistavasti minkälaisten ihmisten kanssa netissä on tekemisissä alaikäisenä - aikuinen ihminen osaa reilusti paremmin manipuloida ja ohjailla, syyllistää ja kiristää omien päämääriensä saavuttamiseen kuin nuori. Nimimerkkikin sisältää jo uhkauksen 'jos käräytät mut, joudut ittekin liemeen'.

Kaksnelonenkin on untuvikko kun verrataan häikäilemättömyydessä johonkin jo 24 vuotta kuvia alaikäisiltä kiristäneeseen 'ammattilaiseen'. Tää on hyvä ketju Kyllä nuo alaikäiset hyvin tietää, että eivät joudu rikosoikeudelliseen vastuuseen murhistakaan, saati itsensä myymisestä. Oikeuslaitoksesta saa vaan mukavasti lisää. Alaikäiset pitäisikin laittaa tahdosta riippumattomaan hoitoon kaikista rikoksistaan, kun eihän ne raukat osaa ottaa vastuuta tekemisistään.

Seksin myynnistä, päihteiden käytöstä, kortitta ajoista, rattijuoppoudesta, auto- varkauksista, ryöstöistä, vanhusten pahoinpitelyistä, henkirikoksista Nuo kaikki ja monet muut rikokset ovat räjähdysmäiseti lisääntyneet, kun näiden yh-äitien pikku kullanmussujen tekemisiä katsotaan loputtomiin läpi sormien. Toivottavasti "pojukin" pääsee seksiriippuvuus ja päihdevieroitushoitoon, ennen kuin siitä tulee samaa jatkava vanha äijä. No minkä ihmeen takia tarvii edes ottaa itsestään jotain pervoja kuvia ja lähetellä niitä ympäriinsä?

Ja sitten tulla poraamaan että joku pervo vanha äijä kattelee niitä? Ei tule ongelmia kun noudattaa noin yksinkertaista sääntöä! Eriasia onkin että todellisuudessa teini haluaa rahastaa pervoilla kuvillaan, ja ihan tieten tahtoen tahallaan lähettää niitä kaikille jotta voisi leikkiä uhria ja rahastaa niillä kuvilla.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Itseasiassa eihän siitä kovin kauaa ole kun homosuhteissa molempien täytyi olla täysi-ikäisiä tai se katsottiin hyväksikäytöksi samoin kuin nykyään esim.

Eli vaikka vuotias tyttö sai itse valita kenen MIEHEN kanssa rakastelee niin vuotiaalla pojalla ei ollut seksuaalista itsemääräämisoikeutta päättää haluavansa seksiä toisen miehen tai pojan kanssa.

Yhteiskunta päätti sen hänen puolestaan. Kuten tänäpäivänäkin yhteiskunta päättää vuotiaiden nuorten puolesta etteivät he saa rakastella rakastamansa henkilön kanssa, koska nykyään seksi alle vuotiaan kanssa on aina TÖRKEÄÄ lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä.

Jo vuotiaat ovat rikosoikeudellisessa vastuussa teoistaan! Tapahtumahetkellä vuotias tyttö harrasti seksiä kahden vuotiaan pojan kanssa totuus vai tehtävä -pelin jälkeen. Syyttäjä vaati tytölle rangaistusta, koska seksi alle vuotiaan kanssa on rikos. Tyttö myönsi harrastaneensa seksiä poikien kanssa, mutta kielsi tehneensä rikosta.

Alle vuotiaalla ei ole oikeutta määrätä omasta seksuaalikäyttäytymisestään. Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö EI ole asianomistajarikos, toisin sanoen se on aina syyttäjän harkinnassa nostaako juttua vai ei. Ruotsissa tai useimmissa muissa EU-maissa vuotiaan kanssa seksiä harjoittava ei olisi rikollinen koska niissä suojaikäraja on alempi kuin Suomessa.

Ranskassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Islannissa suojaikäraja on 15 vuotta. Samoin Puolassa, Romaniassa, Slovakiassa. Mikä tekee suomalaisista nuorista erikoistapauksia? Olen 45v treenattu,ikääni nähden hyvännäköinen,lihaksikas sälli. Esiinnyn qruiserissa omalla tuoreella kuvalla ja olen vaihdellut intiimikuvia miesten ja naisten kanssa.

Yhdeltä qruiserin kautta tapaamaltani n. Odotan kovasti,että pääsisin seksiin hänen kanssaan. No,ei muuta kun ime munaa ja murise. Onnea valitsemallasi tiellä,ja jumalan siunausta. Kiitoksia kannustuksesta,ensi sunnuntaina olisi treffit tyypin kanssa jonka löysin qruiserista. Hän on parimetrinen 54v äijä jolla on 19cm jymäkkä siitin,lähetti siitä kuvankin minulle. Jännittää kivasti kun fantasioin,että olen polvillani hänen edessään ja hän tunkee mulkkunsa suuhuni,puristelen äijän persettä samalla kun se kaksin käsin painelee päätäni ja nussii mua suuhun ja ruiskuttaa lastinsa sisään.

Yritän niellä lastin,en ole varma pystynkö siihen,mutta edes osan nielen varmasti. Suihinottaminen on tosi upeata,voittaa pillunnuolemisen josta tykkään kyllä kovasti. Mielummin kyllä panen naista pilluun kuin miestä suoleen,mutta Kaippa sekin menee? Ei,esiinnyn yleensä vuotiaana sotaveteraanina. For the gay community to imply that boy-love is not homosexual love is ridiculous.

Oikeestihan homoseksuaalisuus ja miesten lapsiin tyttöihin kohdistuva kiinnostus pedofilia ovat synnynnäisiä ominaisuuksia. Eli jos homous nyt hyväksytään,niin sitten pitää hyväksyä laillistaa myös pedofilia.

Olet oikeassa siinä, että synnynnäistä ominaisuutta pitää kunnioittaa. Parisuhde on kuitenkin kahden ihmisen suhde jossa molemmilla henkilöillä on merkitystä. Meillä ihan syystä ajatellaan, että lapsella pitää olla oikeus turvalliseen lapsuuteen ilman hyväksikäyttöä. Eli, lastensuojelu on keskeinen asia. Homoseksuaalisuudessa kyse on vain sukupuolesta. Siksi homoseksuaaliselta suhteelta voidaan odottaa ihan samoja asioita kuin heterosuhteeltakin.

Homoja ei tarvitse suojella homoudelta. En hyväksy kumpiakaan,siis homoja ja pedoja. Kirjoitin sanomani pilkallisesti,en hyväksyen. Yleisen käsityksen mukaan sielua pidetään sukupuolettomana ruumiin vankina. Tietäisit sen, jos vaivautuisit avartamaan näkemyksiäsi ja sivisityksellistä horisonttiasi. Ei se tarkoita, jos vastaa keskusteluketjuun, jossa käytetään hatusta vedettyä termiä ''salahomosta'', että olisi mystinen salahomo tai kaapissa.

Uskonnollisen käsityksen mukaan sielu on ruumiin vanki. Nykymaailmassa ja filosofiassa kai tahdomme olla psykofyysisiä kokonaisuuksia, kokonaisvaltaisia, eikä sielu ole vain rasite. Kiitos 84 kun vastasit, kiinnostaa kovasti kaltaistesi valinta. Nainen saa varmasti kokea olevansa ainoa laatuaan, ei tarvitse olla mustasukkainen muille naisille jne. Mutta miten ihan oikeasti voit tukahduttaa homoutesi kun homoksi kuitenkin itsesi määrität. Kyllä sielu elää myös ruumiissa joka elää ja haluaa ja tahtoo - vaikka sitten omia reittejään.

Ja miten seksi onnistuu naisen kanssa, onko se henkien kosketusta ja kehoruumiin vaisu toiminto? Tyydytätkö sukupuolisen suuntautumisesi mukaiset fantasiat naisen kanssa vaikka silmät kii vai yksin masturboimalla. Seksi on myös henkisen kahdenkeskisyyden osoituskenttä, vai kuinka? Seksissä tarvitaan kehoa joka ei ole vanki vaan vapaa silujen kontaktiin. Olisi mukava kuulla sinun naisesi tai 84 kaltaisetn naisten ajatuksia.

Tunteeko hän olevansa naisena haluttu jne. Ajatteleeko hän olevansa vain ruumiin vanki. Rakastuin ihmiseen, joka vastoin kaikkia odotuksiani kuului vastakkaiseen sukupuoleen. En ole kenenkään toisen kanssa kokenut niin suurta yhteenkuuluvuudentunnetta kuin nykyisen kumppanini kanssa. Vetovoima välillämme on valtavaa. Seksi on ihanaa ihmisen kanssa, jota rakastaa — olipa kumppani sitten kumpaa sukupuolta tahansa.

Jos ei ole mitään yhteistä tekijää, väitän seksin muuttuvan arkiseksi ja tylsäksi suorittamiseksi, jolla tyydytetään perustarpeita. Täytyy sanoa, että nykyään fantasioin vain kumppanistani ja siitä, mitä kaikkea voisi tehdä hänen kanssaan. Nuolemisessa minulla on kuitenkin ollut estoja aina ja kumppaninikaan ei sellaista halua. Jonkun mielestä tämä voi olla homouden tukahduttamista, mutta henkilökohtaisesti en osaa ajatella asiaa siten.

En kuitenkaan katso myöskään eheytyneeni homosta heteroksi. Tiedän, ettei seksi onnistuisi kenenkään toisen naisen kanssa, vaikka fantasioisin miehistä aktin aikana. Muistan, kun vuotiaana suutelin naista, ihoni meni kuin kananlihalle ja suoraan sanottuna voin pahoin. Miesten kanssa en kokenut minkäänlaista inhoreaktiota, jos ei oteta lukuun seksinnälkäisten ukkojen lähentymisyrityksiä ja suoria seksikutsuja.

Kirjoituksesi perusteella sinussa on kuitenkin paljon bi-seksuaalisia aineksia sikäli mikäli et nyt tosiaan tukahduta homouttasi tai ole vielä vastarakastumisen tilassa, joka ajan myötä haalenee aina.

Täkllöin myös todellinen suuntaus voi palata esiin ja pintaan ja nousta naisen ja miehen välisen seksin häiritsijäksi. Miksi ajattelet olevasi homo jos fantasioit vain naisestasi etkä miehistä. Seksuaalisuus on joillain kai muuttuva ja joustava. Tällaisesta olisi mukava kuulla mielipiteitä ja kokemuksia lisää. Miten homosuuntaus näkyy seksissä naisen kanssa?

Millaisa ajatuksia homomiehellä on kun rakastelee naisen kanssa? Näin sen ymmärrän ja eihän se nyt tarkoita sitä, että jos sinä fantasioit vieraista miehistä koska olet onnettomasti naimisissa homon kanssa, että Vm. Jos löydät sen ''Oikean'' niin ehkä lopetat muista fantasioinnin. Ja millaisia ajatuksia homomiehellä on kun rakastelee naisen kanssa? Vastenmielisintä mitä olen koskaan tehnyt. Ei kai itsepetosta harrastamattomalle homolle "se oikea" voi olla nainen.

Jotain on pielessä tuollaisessa yhtälössä. Äitiäkin saatetaan rakastaa, mutta ei sen kanssa panna tai aleta suhteeseen. Homon parisuhderakkauden kohde ei ole nainen. Tai jos on, perverssiys on jo huipussa. Jännintä tässä viime perjantaista alkaneesta homofoobikoiden kaapistatulossa on se, että aktiivisinta ääntä taitaa pitää nainen, jonka pillua ei nuolla. Kyse ei siis ole loppupeleissä raamatusta, homoista, kirkkovihkimisistä, kirkkoeroista, eheytymisestä, vammaisista taikka mistään muusta kuin ko.

Ja olen ihan varma siitä, että Suomen maassa on tuhansia, ellei miljoonia heteromiehiä, joille ei naisen pimpsan nuoleminen ole seksiaktin tärkein osa, sormeilu ehkä esileikkinä riittää heidän mielestään, koska kukaan ei ole opettanut miten nainen tyydytetään.

Mieli pahoittuu myös heidän puolestaan, jos vaimo on sitten heille samantien homoleimaa tarjoamassa, jos ei kaikki ole vaimon mieleen. Eikä edes tämä sama nainen itse saa sanottua, kun tätä samaa keskusteluketjua on täällä s Ja tämä yksittäisen ihmisen makuuhuoneongelma kääntyy sujuvasti kaikkien homojen viaksi.

Eikä tämä ole mitään kiusaamista, vain parannusehdotus. Eroa, hae tossun tai tässä tapauksessa tussun alle uusi kielimies, joka haluaa naida ainoastaan lähetyssaarnaaja-asennossa ja jätä sun seksiongelmiisi täysin viattomat homot rauhaan. Homot eivät koskaan rakastele naisten kanssa. Oletko varma, että sama nainen on äänessä vuodesta ?

Eiköhän näitä samanlaisia kokemuksia ole monellakin yksilöllä. Mikä siinä on niin vaarallista, että etsii aiheesta keskustelua? Oikeinko pitäisi löytää tussunnuolija, jotta pysyisi palstalta poissa kertomassa karmivia kokemuksia jotka saattavat saada lukuiset kanssasisaret ajattelemaan asiaa? Olen myös nainen jonka mies oli selkeästi homo. Pimppi ei innostanut, mutta miesten välineistä syttyi.

Toi koskettelemattomuus ja silmät kiinni rakastelu on erittäin tuttua. Intohimo ja läsnäolo puuttui, se oli musta hankalinta. Pimppiä ei olis tarvinnu nuolla jos jotenkin olisi näkynyt innostus naisen vehkeisiin. Ja paras varmaan vielä mainita, että sitä pimppiä ei tosiaan nuollu! Haluaisin nuolla sinun tussusi ja panna sinut kahleisiin.

Miksei siis tussunnuolijaksi kelpaa vaikkapa toinen nainen? Yhtä lailla kun mies tietää mistä mies tykkää ja kiihottuu, niin nainen tietää parhaiten mitä nainen haluaa. Ai niin, se homofobia. Avioliittojen vastustajat voisivat miettiä sitäkin, että täällä on nyt avautunut pari ilmeisestä pakkoavioliitosta miehen kanssa kärsivää naista, joiden elämä on mennyt pilalle siksi, että on seksuaalisesti turhautunut biseksuaalin kanssa.

Kummallekin parille olisi selkeästi parempi, jos bi-ukot olisivat voineet vapaasti solmia suhteen miehen kanssa, eikä olisi ollut pakkoa mennä naisen kanssa liittoon ja nämä naisetkin olisivat olleet vapaita hakemaan enemmän haluamaansa seuraa, kun alunperinkään ei olisi tullut biseksuaalia vastaan. Mitä enemmän tätä tasa-arvoista mahdollisuutta vastaan tappelette, niin sitä enemmän potkitte itse itseänne nilkkaan.

Miksi homomies olisi parisuhteessa naisen kanssa? En ole kuullut yhdestäkään kaappilesbosta joka olisi yhteiskunnan painostuksesta "alentunut" parisuhteeseen väärän sukupuolen kanssa.

Mutta tällaisia homomiehiä sen sijaan löytyy. Onko se vielä nykyaikanakin "vaikeampaa" miehen olla homoseksuaali kuin naisen? Vai mitä ihmettä, ovatko naiset vain rohkeampia tulemaan kaapista? Homomiehet ainakin maaseudulla jättävät useimmiten kaapista tulematta syystä, että pelkäävät nimenomaan ympäristön kielteistä suhtautumista. Monet maalta kaupunkeihin muuttaneet nuoret homot rämehomot kertovat useimmiten melko tutun tarina homofobisista miespuolisista sukulaisista ja tuttavista sekä homoihin kohdistuvasta ilkeämielisestä asennoitumisesta, josta suvaitsevaisuus on valovuosien päässä.

Ei sellainen tietenkään houkuttele tulemaan kaapista, kun tietää, mitä siitä ikävimmillään voi seurata: Pelko pitää kaapissa, ja tästä syystä homomiehet valitsevat usein sen helpomman tien: Naisten homoseksuaalisuus on jossain määrin hyväksytympää, koska naisiin suhtaudutaan eri tavalla kuin miehiin. Miehiin asetetaan toisenlaisia odotuksia. Homoseksuaalisuus miesten kohdalla ei ole läheskään aina ''oikei'', jos ajattelet. Rohkeimmat kaappihomot tulevat yleensä kaapista, kun ovat haudanneet vanhempansa.

Hä kuinni kyllä mä oon ainakin tullut jonkaapista vaikka oon vasta 15v ja molemmat vanhemmat elossa. Vanhemmat, niiden tutut ja mun tutut tietää mutta ei suku hirveesti koska vanhemmat pelkää et se tieto levii sitte suvun kaikista vanhimmille ja ne sitte ei hyväksy asijaa.

No jos ne ei hyväksy asijaa niin ei se mua haittaa yhtään mutta vanhemmat on erimieltä. Mä en vaan oikeesti välitä kauheesti lähes mistään vittuilusta taikka muusta paskasta mitä niskaa tulee koska sitä on tullut niin paljon että ei enää pahemmin mikää hätkäytä: P Tosin seku joku teki kunnon trollin, leikki mun suurinta ihastusta kikissä ja juteltii paiviä kunnes tajusin..

Niin no unelmaksi se jäikin. Se tietty hätkäytti mutta toisaalta ajatukset on muualla ku pääsee miettii kosto operaatiota sille joka kusetti mua.. Luultavasti niin paha nolaus että se menee kaappiin ihan vaan koska nolottaa se että trollas mua: D Ei toi oo eka kerta ku kostan jotain niin pahasti jollekkin että se joutuu johonki hoitoo sen takia ja saa meiliala lääkkeet..

Pä Oonkohan mä liian julma.. Toisaalta nainen menee helposti nyrkin ja hellan väliin, jos nainen on vain "pakon senelema" kulissi. Kulissin toisaalta ymmärtää ympäristön asenteiden vuoksi. Miehekkäät top-machot on Suomessa harvoin ulkona kaapista.

Jos pystyvät jonkinlaiseen seksiin naisen kanssa, niin helppohan on valita nainen kumppaniksi. Naista on helppo saada, kunnon miestä hankalampi sillä siihen vaaditaan tasoa ei saa olla läski. Naisen kanssa saa jäkikasvua ja normaalin perheen. Toisaalta ne jotka ei halua kusettaa naista ympäristön asettaman paineen vuoksi, valitsevat sinkkuelämän tai koettavat saada aikaan parisuhteen miehen kanssa. Itse en voisi mistään hinnasta edes suostua seksiin miehen kanssa niin, minkä helvetin takia kukaan homo valitsisi kulissisuhteen?

Ei asuta edes missään rättipäämaassa jossa homous on tuomittavaa. Silti näistä kuulee usein. Tehkää vain sitä mikä tuntuu teistä itsestänne oikealta älkääkä pakottako itseänne seksiin naisen kanssa, ei lesbotkaan suostu miehen kanssa sänkyyn vaikka miten yrittäisi.

Ottakaa hinut lepakoista mallia! Just nää eheyttäjät ja homojen haukkuminen on vienyt siihen, että homomiehet vie teidän naiset. Niitä jotka ei tosiaankaan kykene missään olosuhteissa seukkaamaan naisen kanssa. Ne on kai niitä "dtm-transuja". Vielä kun yhteiskunnan ilmapiiri tulis suvaitsevammaksi, niin hetskuille riittäis naisia enempi. Ilmapiiristä se on kiinni, kuinka paljon homoja perustaa naisen kanssa perheen. Nykyinen ilmapiiri ei ole edes pk-seudulla täydellinen. Kuinka monta homoparia olet nähnyt kävelemässä Mannerheimintiellä päivällä vilkkaana aikana käsi kädessä?

HAH, eikököhän tässä jo tarpeeksi suvaitsevaisia olla, sen avioliittolainkin kun saitte jo läpi. Mä en kannata mitään avioliittolakia. Käänsit naisiin, mutta kuinka monta mieshomoparia olet nähnyt manskulla? Juuri tosta aggressiivisesta asenteesta näkee piilotetun homovastaisuuden, jota ette kykene peittämään.

Pitääkö teille kahdelle vääntää rautalangasta? Minä en oikein jaksa uskoa että oikea umpi homo pystyisi suhteeseen naisen kanssa sillä minulle itselleni on täysin mahdoton ajatus että eläisin miehen kanssa vaikka pystyisin nussimaankin miehen kanssa.

Aika vaikea olisi teeskennellä toiselle rakastavansa sillä kyllä yksinkertaisinkin ihminen vaistoaa ovatko tunteet aitoja. Minä luulen että kyse on vaimoonsa kyllästyneistä bisse miehistä jotka pettävät vaimoaan. Samaa kyllä tekevät bisse naisetkin jotka ovat naimisissa miehen kanssa. Täytyy kyllä olla täysi pelkuri vailla omaa tahtoa jos ryhtyy suhteeseen vastoin omaa seksuaalisuuttaan, vain pitääkseen jotkut ahdasmieliset konservatiivit tyytyväisinä. Itse en todellakaan suostuisi minkäänlaiseen suhteeseen miehen kanssa edes kulissiin vaikka olisi miten kovat ympäristön paineet tahansa.

No mutta mikäs siinä jos jostain aseksuaalin naisen löydätte. Olette kuitenkin häpeäksi kaikille homoseksuaaleille, ihme kaappihomot. Tämä on piilotettu todellisuus jota jotkut eivät haluaisi kuulla. Ja mitä teidän kulissivaimoihin tulee, niin pitäkää hyvänänne. Haluan imeä limavittusi ja antaa rasvaista persettäni sulle.

Miksi ihmeessä peukuttaa homoa, joka pitää ruumista sielun vankilana ja elää naisen kanssa seksisuhteessa homoudesta huolimatta. Sielunkumppanuus voi olla ystävyyttä, mutta yllä mainittu ratkaisu vaikuttaa vähintäänkin seksuaalisuuden näivettämiseltä. Mikä vaivaa homoa joka ei elä suuntautumisensa mukaisesti? Miksi valinta vuonna vapauden aikaan on homomiehellä nainen? Miten se seksi oikeesti sujuu? Mitä mietitte kun masturboitte?

MInä mietin aina laukeamisen uhatessa röpelöistä naisen römpsää, niin heti menee fiilikset ohi ja jaksaa pökkiä äijää sen keskiverto kuusi tuntia minkä jokainen lähimmäistään rakastava homomies on velvollinen toiselle sängyssä suorittamaan: D Appisasille toiseen ketjuun tiedoksi: Bear nick on homo eikä kaappihomo, joten hänen pökkimisensä eivät tähän ketjuun kuulu.

Toisiin ketjuihin kannatta huudella ihan niistä toisista ketjuista. Mutta mikä siis vaivaa niitä homoja jotka eivät elä suuntautumisen mukaan? Miksi valita kaappi ja kulissi? Bear on nyt vain perinteinen salakaappihomo,anonyymi,kuvoton ja profiiliton tapaus joka harrastaa pimeästä kaapista käsin trollausta asiassa kuin asiassa.

Ettei kylillä lähtisi juorut liikkelle,mutta kylän yleinen salaisuus onkin bearin viehtämys poikalapsiin. Ja onhan bearillakin ihan oma kulissi. Aapo kertoo aina vaan enemmän itsestään ja viehtymyksestään poikalapsiin vastauksissaan. Eikö se ole se ole sinun kiinnostuksen kohde lukea kyseisiä sivuja ja postailla niille!! Aika ontuvia selityksiä sinulla on. Mitäpä sinulla miehisellä miehellä on asiaa pedokeskusteluihin,jos et ole kiinnostunut kyseistä hommasta,vai oletko kommentoimassa pedofiilien erikoisasiantuntijana vai ihan jostain muusta syystä.

Ei sinua omien kertomusten mukaan kiinnosta pikkupojat mutta viihdyt hyvin sivuilla,jossa tarinaa pedofiileistä ja pikkupojista. Sinulla on selkeästi jotain minua vastaan: D Mutta ei se haittaa, että mulle skitsoilet, oletpahan sen ajan poissa lasten jahtaamisesta, mikä yhä varmemmin näyttää olevan nimenomaan SINULLE se juttu.

Voisit ehkä tunnustaa samaisista keskusteluista omat anonyyminikkisi, joille olen sinun rakkaaseen google-historiaasi vastaillut tai ehkä muistella, miksi itse teit sen jonkun lapsen feikki google sivuston, jonka linkki oli?

Turha kieltää, ettei sinulla ollut mitään tekemistä sen sivuston kanssa ja ettet johdatellut minua sille sivustolle laittamalla sinne sen kommenttipätkän. Surkea esitys jopa sinulta.

Jos et ole huomannut, minähän olen saanut salahomottaretkin kimppuuni kirjoittamalla palstoille, joille minulla ei ole mitään asiaa: D Varmaankin jos kirjoittaisin seuraavaksi astrofysiikkakeskusteluun, niin sielläkin mun pitäisi olla kiinnostunut ja harrastaja, jotta voisin kirjoitella? Pedofiileillä näköjään monet konstit jotka vain tekevät pedofiilin toimet uskottavaksi,ei kukaan muu kuin pedofiili alkaisi miettimään ulos pääsyä pedobear leimasta. Ei mun tarvitse luistaa mistään, mikä on ainoastaan sun päässäsi oleva pinttymä.

Todistele edes itsellesi, että olet jossain mielestäsi oikeassa. Vai et osaa sanoa? Aapo lappia kiinnostaa mun tekemiset tai tekemisistä fantasioimiset ihan merkillisen paljon: Eiköhän se bearin panoretkien kertomiset ihan riitä qruiserin ilmoitustaululla. Onpas täällä tyttömäiset jutut: Onko Pellossa homoja mä oon.

... Ehkä itsekin kiihottuisit siitä, että vueras mies harrastaisi seksiä kanssasi ja samalla tyydyttäisi miehesi bi-seksuaaliset tarpeet. Aina toki voi viitata Pyhän Hengen valaisuun, mutta selitysperusteena se on paitsi subjektiivinen, myös äärettömän eksklusiivinen. Minusta on kiehtovaa, että sinä pidät ihmisiä pelkkänä joukkona logiikkaa. Nuo kaikki ja monet muut rikokset ovat räjähdysmäiseti lisääntyneet, kun näiden yh-äitien pikku kullanmussujen tekemisiä katsotaan loputtomiin läpi sormien. Homot ovat erilaisia persoonia aivan siinä missä muutkin.

Seksiä tarjolla homoseksuaaliseen suomi 24 gay

Mies ei halua puhua, tarttuu minuun entistä tiukemmin ja vahtii menojani, mutta Minäkin aloin rakastaa naisten rintoja yli kaiken sen jälkeen kun sain tyttöystävän jolla on kauniit ja muhkeat sellaiset. Onpas vanha juttu, tai kauan sitten aloitettu. Halusin vaan, että se päättyis nipeesti. Hän määräsi juutalaiset miehet, jotka olivat menneet naimisiin pakanoiden kanssa, eroamaan, koska tällaiset avioliitot olivat Mooseksen lain vastaisia Esra Homoseksuaalisuutta ei voi vaihtaa, mutta homoseksuaalisen käyttäytymisen ja elämäntyylin omaksuminen ovat valinnan varaisia asioita.

Homo wilma hyrynsalmi sex videos

Kalua äidiltä ilmainen seksi homoseksuaaliseen videot