Seksiseuraa homoseksuaaliseen jyväskylä sex toon

Kun ihmiset näkevät tämän "Lasten bordelli" —teoksen kannen, niin he haluavat Kielipoliisin operatiivisen yksikön johtajan J. Viemärniemen lähettävän paikalle erikoiskommandojoukot lopettamaan teosta kantavan henkilön pullikoinnit.

On kuitenkin huomattava, että kirjan kannen kuva ja teksti ovat täysin laillisia, joten poliisit eivät mahda asialle mitään. Lukijani, voit aloittaa sähköpostikirjeenvaihdon kanssani.

Joku voi tietysti ajatella, että haluan tämän kirjan avulla vikitellä nuoria poikia homosuhteeseen kanssani. Suomessahan on seksi-ikäraja 16 vuotta. Mutta eihän aikuisen miehen ja nuoren pojan suhteeseen tarvitse aina välttämättä liittyä seksiä, vaikka tämä laatimani kirja kertookin homopedofiliasta eli aikuisten miesten ja nuorten poikien välisistä rakkaus- ja seksisuhteista.

Mutta monilla —vuotiailla pojilla on tarve löytää aikuisesta miehestä itselleen elämänkumppani, jos pojan vanhemmat ryyppäävät alkoholia, tekevät väkivaltaa pojalle tai kiduttavat poikaa henkisesti.

Siksi voin väittää, että lempeät homopedofiilit, jotka eivät koskaan pakota nuoria poikia mihinkään, vaan ainoastaan rakastavat nuoria poikia, niin sellaiset homopedofiilit ovat monen ahdistuneen, masentuneen ja itsemurhaa hautovien poikien elämän pelastajia. Homopedofiilit pystyvät antamaan nuorelle pojalle sellaista rakkautta, huolenpitoa ja välittämistä, jota poika ei elämässään koskaan saisi keneltäkään muulta ihmiseltä. Tullessaan täysi-ikäiseksi poika voi jopa sitten mennä homoliittoon rakastamansa homopedofiilin kanssa, koska Suomen laki antaa siihen mahdollisuuden.

Tämän kirjan aineistoa on koottu vuosina , siis 18 vuotta. Nyt tästä kirjasta on pystytty ottamaan 2 miljoonan kappaleen painos, ja sitä levitetään toisinaan myös ilmaisjakeluna joka kotiin Suomessa.

Jos luulet, ettet kestä lukea tätä teosta, tajua, ettei sinun ole mikään pakko lukea sitä. Muista, että olet saanut varoituksen, joten minä en ole vastuussa, jos tämän teoksen lukeminen aiheuttaa sinulle ahdistuksia, neurooseja tai vaikeita skitsoja. Hyviä uutisia kaikille suomalaisille köyhille alle tai yli vuotiaille!

Kuinka matkustaa Thaimaahan pienellä budjetilla? Suomen korpimetsien ja kaupunkilähiöiden varattomat! Sen sijaan, että masentuisitte ja alkoholisoituisitte täällä pimeässä ja kylmässä Suomessa, tässä teille hyvä neuvo: Pienellä rahalla on mahdollista tehdä antoisa romanssimatka aurinkoisen Thaimaan Pattayalle, josta jokainen kyllä varmasti löytää itselleen vaikka elämänkumppanin. Tsekin, Puolan ja Venäjän lentoyhtiöt myyvät hyvin halpoja menolentolippuja, toisinaan jopa hintaan euroa.

Kannattaa soittaa läpi sellaiset lentoyhtiöt — viime hetken peruutuspaikat irtoavat halvalla. Ostakaa vain menolippu, sillä Thaimaan pääkaupungista Bangkokista saa mm. Aeroflotin toimistosta halpoja paluuperuutuslentolippuja jopa eurolla.

Tällä tavalla ette tarvitse alkumatkakassaksi paljoakaan rahaa, sillä paluulentolippua varten voitte ohjata suomalaisesta pankistanne etukäteen seuraavat taskurahanne tai tulevan palkkanne thaimaalaiseen pankkiin avaamalla siellä paikan päällä itsellenne tilin esim.

Tai voitte suoraan tietysti nostaa käteisrahaa esim. Visa Elektron-kortilla Thaimaan pankkiautomaateista samalla hetkellä kun rahanne on Suomessa tullut tilillenne. Suomen kansalainen saa oleskella Thaimaassa yhden kuukauden ilman viisumia.

Mitään rokotustodistuksia ei tarvita, pelkkä voimassaoleva passi riittää. Seuralaisesta tarvitsee maksaa vain noin 14 euroa illasta. Pattayalla pärjää syömisen puolesta vain 2 eurolla päivä, kun ostaa ruokansa katukeittiöistä. Pullo vettä maksaa vain 20 senttiä. Vettä ei kannata juoda mistään hanasta, sillä se on erittäin epäterveellistä. Pattayalla tulee toimeen siis vain 6 eurolla päivässä, seuralainen mukaan lukien 20 eurolla päivässä.

Muista, että jos sinulla ei ole viisumia, sinun täytyy käydä uusimassa passisi maahantuloleima kuukauden välein Thaimaan jonkun naapurimaan rajalla, kuten Malesiassa tai Laosissa. Maahantuloleima ei maksa mitään. Thaimaalaiset ovat hymyn kansaa. He hymyilevät paljon, ja ovat avoimia ja ystävällisiä. On kuin tulisi toiselle planeetalle, niin paljon se eroaa meidän kylmästä ja pimeästä Pohjolastamme.

Bangkokin lentokentälle saapuessanne teitä ympäröi siellä heti kaikenlaisia taksiyrittäjiä, jotka haluavat kiskoa taksikyydistä moninkertaisia hintoja kuin mitä taksamittari edellyttäisi.

Vaatikaa kuljettajalta, että hän laittaa taksamittarin päälle — jos hän ei sitä tee, niin vaihtakaa taksia, kunnes löydätte rehellisen kuljettajan. Vietnamin sodan alkuaikoina amerikkalaiset sotilaat kävivät lomilla Pattayan merenlahden poukamassa. He havaitsivat, että thaimaalaiset olivat hyvin kauniita, ja amerikkalaiset maksoivat mielellään seksipalveluista. Näin syntyi räjähdysmäisesti 70 asukkaan Pattaya, joka perustuu lähes yksinomaan seksibisnekselle.

Siellä on lukuisia hotelleja, baareja ja discoja, joissa eletään villiä yöelämää aina aamuviiteen saakka. Pattaya on maailman seksipalveluiden keskus, aivan kuten Las Vegas on maailman uhkapelien keskus.

Pattayan asema maailman seksikeskuksena on kiistaton. Siellä on prostituoituja pilvin pimein, jokaiselle jotakin.

Pattayalla ei tarvitse pelätä tulla avoimesti ryöstetyksi, kuten jossakin New Yorkin Harlemissa, sillä thaimaalaiset kunnioittavat rauhallisuutta. Jos he suuttuvat, he eivät näytä sitä avoimesti. Räyhääminen ja riehuminen on suuri häpeä Thaimaassa. He ovat kuitenkin ovelia, he saattavat houkutella sinut jonnekin syrjäiseen paikkaan saadakseen rahasi keinolla millä hyvänsä. Älä koskaan lähde thaimaalaisen mukaan minnekään, ellet ole varma asiastasi.

Hyvin harvoin kuitenkaan ketään avoimesti hakataan tai ryöstetään. Keskellä yötäkin voit kulkea rauhassa, ulkomaalaisia kunnioitetaan heidän paksun lompakkonsa tähden ja poliisien pelosta. Älä silti koskaan ota vastaan juomaa tai ruokaa ventovieraalta. Niissä saattaa olla unilääkettä, jotta vaipuisit sikeään uneen, jolloin sinut on helppo putsata. Ota huomioon, että Thaimaassa ei ole minkäänlaista työttömyysturva- tai eläkejärjestelmää kuten länsimaissa. Bangkokin lentokentällä teidän pitää vaihtaa länsivaluuttanne Thaimaan bahteiksi.

Siellä on aamuvarhaisesta yömyöhään auki olevia rahanvaihtopankkeja. Sen jälkeen teidän pitää ottaa taksi Bangkokin keskustaan "Ekamay Bus Stationille" eli Ekamain bussiasemalle.

Sinne päästyänne etsikää lipunmyyntikoju, jossa lukee "Bangkok-Pattaya". Sieltä saa 2,5 eurolla matkalipun ilmastoituun linja-autoon. Matka Pattayalle kestää noin kolme ja puoli tuntia. Pattayan karttoja ja paljon hyödyllistä tietoa Pattayasta, kuten nähtävyyksistä ja monesta muusta. Suomalaisessa baarissa Soi 8: Niissä saa keskitasoisen huoneen bahtilla eli neljällä tai viidellä eurolla vuorokausi. Ison henkilöauton kokoiset minibussit eli Song-Tääut kiertävät Pattayalla samoja katureittejä jatkuvasti.

Muista, että niille tarvitsee maksaa ainoastaan 5 bahtia parinkin kilometrin matkasta, pitemmästä matkasta kuten Nakluaan tai Jomtien Beachille on maksettava 10 bahtia.

Matka maksetaan kuljettajalle kun olette painaneet katossa sijaitsevaa summeria ja jääneet pois kyydistä. Älkää koskaan maksako enempää kuin 5 tai 10 bahtia, vaikka kuski sitä vaatisi. Jos hän vaatii, niin uhkailkaa turistipoliisilla, niin kuski säikähtää ja lähtee karkuun. Joskus minibussit eivät ota kyytiin.

Ei kuitenkaan pidä lannistua, vaan kättä kannattaa koko ajan heiluttaa joukoittain ohi ajaville minibusseille. Jos teillä tulee Pattayalla joitakin senlaatuisia ongelmia, että teidän tarvitsisi ottaa vastapuhelu Suomeen, niin vastapuheluita voi soittaa Soi Post Officen eli Postitoimistokadun varrella sijaitsevasta puhelutoimistosta. Jos maksaa puhelunsa itse, niin soitto Suomeen maksaa 2 euroa minuutilta.

Samalla kadulla sijaitsee Pattayan pääposti sekä D. Bookhouse —niminen kirjakauppa, josta saa mm. Thaimaata käsitteleviä kirjoja sekä kyniä, paperia ja kirjekuoria.

Plaza" ja "Made in Thailand". Niistä saa kaikenlaista mahdollista thaimaalaista tavaraa todella halvalla. Molempien bazaarien takana on ulkoilmaelokuvateatteri, josta saa istumapaikan noin 20 sentillä. Niissä esitetään yleensä kaksi kokoillan elokuvaa peräkkäin. Seuraavaksi esitän arvoituksen suomalaisille poliiseille, jotka koettavat hullun lailla saada minut tämän kirjani vuoksi vankilaan. Kysy itseltäsi tätä kysymystä: Ehei, pedofilia on vapaaehtoisuuteen pohjautuva aikuisen ja alaikäisen välinen rakkaus- ja seksisuhde.

Mutta näit turhan vaivan tullessasi luokseni, sillä minulla on jo kellarissani ihana vuotias Sillu-poika karvaton pippeli pystyssä. Tiedän, että minut on johdateltu ansaan. Siksi olenkin aiemmin tehnyt seksiä Petollisuus ja epäluotettavuus ovat kuitenkin syvällä poikien luonteessa, myös nk. Tämän tosiseikan muuttaminen on yhtä hyödytöntä kuin yrittää muuttaa tähtien asentoja. Avioliitto on kuolemansynti, mutta homoliitto on minulle vain leikillinen idea.

Jälkimmäisestä saat lukea tämän kirjan loppuosasta, luvusta "Vanhan maailman loppu ja uuden maapallon synty". Olen siis kaukana menneisyydessä ollut kaksinkertainen maailmanlopputerroristi. Ensimmäisen maailmanlopun tein 36 eKr. Sitten junailin kaikkien kolmen planeetan magneettikenttiä sillä tavoin, että Maapallo alkoi pyöriä hurjalla vauhdilla itsenä ympäri niin, että vuorokaudet olivat ainoastaan minuutin pituisia.

Se aiheutti niin valtavan tuulen yli koko maanpiirin, että kaikki elollinen, ihmiskunta, eläinkunta ja kasvikunta kuolivat myrskyssä. Olin jo etukäteen paennut tuhoa muutaman tuhannen ystäväni kanssa Mars-planeetalle, jonne olimme perustaneet siirtokunnan, ja josta käsin me junailimme maailmanloppua planeettojen miljardikertaisesti vahvennettujen magneettikenttien avulla.

Sen aikainen teknologinen tietämys mahdollisti planeettojen välisen matkailun sekä myös planeettojen magneettikenttien manipuloimisen siinä määrin, että maapallon laajuisen katastrofin tekeminen oli teknologisesti mahdollista.

Voit tietysti kysyä, että eihän Maapallon geologisessa historiassa ole sellaisesta mitään todisteita. No, öljynporaus on päässyt ainoastaan 30 km: Maailmanlopun jälkeen istutimme Maapallolle kokonaan uuden ihmiskunnan, eläinkunnan ja kasvikunnan. Seuraava maailmanloppu oli vuonna eKr, jolloin tein maailmanlaajuisen vedenpaisumuksen, ja josta on maininta myös Raamatun Vanhan Testamentin kertomuksessa Nooan arkista.

Myös vedenpaisumuksen jälkeen Maapallolle istutettiin uudet ihmiset, eläimet ja kasvit. Meidän vedenpaisumusterroristien siirtokunta oli niin ikään maapallon ulkopuolella, se sijaitsi Kuussa. Voisit tietenkin taas sanoa, etteihän Kuusta ole löytynyt jälkeäkään mistään siirtokunnista. Vastaan sinulle kysymällä, että mitä ovat Kuun kraatterit? Ne ovat jälkiä niistä räjähdyksistä, jotka seurasivat meidän vedenpaisumusterroristien sotaisia riitoja siitä, mitkä Maapallon mantereet me terroristit olisimme kukin saaneet hallittavaksemme.

Siirtokuntamme jäännökset sijaitsevat kymmenien kilometrien syvyydessä Kuun pinnan alla. Erilaisia ihmiskuntia on ollut olemassa jo miljoonia vuosia Afrikasta on löydetty n. Ihmiskuntia oli olemassa myös dinosaurusten aikakaudella.

Se, että meteoriitti syöksyi Maapallolle ja tuhosi kaiken elollisen, dinosaurukset mukaan lukien, oli muinaisaikojen ihmisen aiheuttama avaruusteknologinen katastrofi. Jyväskylän alaikäisiä katupoikia haastatellessani heille on erityisesti mieleen se tosiseikka, että homoparisuhteen rekisteröimisen mahdollistava laki meni läpi Suomen eduskunnassa Homoliitot ovat uusi nuorison kapinaliike, aivan kuten kommunismi oli luvulla, hipit luvulla, punkkarit luvulla ja juppius luvulla.

Veikkaan, että tulevien vuosikymmenten kapinaliike on homopedofilia, jonka kukaties vielä eduskuntakin lopulta laillistaa. Tämä teos on minun, muinaisen vedenpaisumusterroristin nykyinen tausta ja sisäinen psykologia, elämäkertateos. Olin myös välillisesti vastuussa eräästä kolmannestakin maailmanlopusta vuonna 70 eKr.

Olin silloin äiti, joka harjoitin rajua insestiä poikaani kohtaan tämän vauvaiästä murrosikään. Aikuisiässä poikani tuli hulluksi tiedemieheksi, joka pimensi ja jäädytti keksintönsä avulla koko maapallon vuodeksi. Jäädyin miljardien ihmisten mukana kuoliaaksi. Tämä seikka aiheutti minulle 72 vuotta kestäneen neuroosin, josta olen vapautunut vasta vuonna Jyväskylän Tohokouran ala-asteen koulun 6 B -luokan oppilaan, vuotiaan Raigo-pojan avulla, jolla on papukaija.

Hän on yksi Jyväskylän lasten bordellini sadoista alaikäisistä poikalapsiprostituoiduistani. En kuitenkaan koskaan myy heitä muille ihmisille. Olen luvun alun kuuluisin homopedofiliasta epäilty henkilö Suomessa. Minusta on kirjoitettu lukuisia lehtiartikkeleita tuona aikana. Näitä lehtiä saa jokainen luettavakseen yliopistojen kirjastojen varastoista. Tämän kirjan olen tahallani laatinut siten, että poliisit tulisivat tekemään kotietsinnän luonani ratsatakseen lapsipornotekstejäni.

Kun he sen tekevät, niin minä ehdin nopeasti painaa Internetissäni paria nappia, jolloin valmiiksi viritetyt email-postini vastaanottaa etukäteen kirjoittamiini sähköpostiosoitteisiin valtiossa yhteensä 21 sanoma- ja aikakauslehden toimittajaa. He kaikki saavat samaan aikaan massapostituksena tämän kirjani, "Lasten bordelli", englanninkielisenä käännöksenä. Minkä huikean määrän ilmaista mainosta saankaan silloin tälle teokselleni!

Valmiiksi laatimiini email-viesteihini olen jo etukäteen kirjoittanut, että poliisi on juuri tehnyt rynnäkön ja kotietsinnän asuntooni! Tämä uutinen saa vipinää aikaan toimittajissa, ja he tulevat sen vuoksi kirjoittamaan minusta laajoja artikkeleita ympäri maapalloa jopa usean kuukauden ajan! Minulla on aivoja, mutta KRP: Siksi minun on nyt toimittava siten, että saan virkaintoisten poliisien avulla tuhatkertaisesti takaisin sen, minkä KRP minulta riisti. Menin itsekin vapaaehtoisesti suomalaisiin rikoslehtiin vuonna , ja annoin niille tahallani yliampuvia haastatteluja, koska eihän minulla ollut enää siinä vaiheessa mitään menetettävää, sillä KRP oli Viron poliisin kanssa jo aiemmin tuhonnut elämäni sanoma- ja iltapäivälehdissä.

Eräs psykiatri sanoi minulle, että hän järjestää minut mielisairaalaan ja holhouksen alle tämän kirjani sisällön vuoksi.

Kuitenkin, jos hän sen tekee, hän tulee olemaan törkeän ihmisoikeusloukkauksen vuoksi koko maapallon median pilkattavana loppuikänsä. Tarkemmat perustelut tälle löydätte tästä kirjasta. Tämä kirja kertoo Talistanian valtion kansalaisiaan kohtaan harjoittamasta valtionterrorista. Teos on samalla tehty koko maapallon orpojen ja hylättyjen katulasten ja heidän auttajiensa puolesta. Esimerkiksi Brasiliassa Rio de Janeirossa poliisit toimivat kuolemanpartioina ja ampuvat katulapsia kuoliaaksi.

Tämä teos on shokeeraava skandaalipaljastuskirja. Kirjan tehtävänä on toimia varoittavana esimerkkinä, kuinka Kaukoidän viranomaiset voivat tulkita seksin alle vuotiaan kanssa pedofiliaksi, ja länsimaiden turistit saattavat sen vuoksi saada 25 vuoden tuomion kidutusvankiloihin.

Kaukoidässä länsimaalaiset katulasten auttajat voivat saada aiheettomia pedofiliasyytteitä. Turvallisuussyistä lähes kaikki tässä teoksessa esiintyvien paikkojen ja henkilöiden nimet sekä ajankohdat on muutettu fiktiivisiksi.

Muistan aina erään tuttavani sanoneen minulle kauan sitten: Se on liian rankkaa. Yhden talistanialaisen katupojan päätin kuitenkin pelastaa. Hän oli Ottayan kaupungissa ilman ruokaa, rahaa ja vanhempia. Tämä kirja voi olla fiktiota tai tositapahtumiin perustuva. En jaksa enää lähteä väittelemään, kumpaa se nyt sitten on, välttyäkseni saamasta päälleni poliittista vainoa tai vaihtoehtoisesti syytteitä valehtelusta.

Näin ollen en ota vastuuta teoksen sisällöstä. Aion tehdä suurkyselyn, kuinka vanhoina Suomen eduskunnan kansanedustajat tapasivat ensimmäisen kerran puolisonsa, ja kuinka vanhoja puolisot tuolloin olivat.

Jos puolisot on kohdattu näiden ollessa päivääkään alle vuotiaita, teen asiasta rikosilmoituksia alaikäisen hyväksikäytöstä. Saksan entinen liittokansleri Helmut Kohl tapasi vaimonsa tämän ollessa vuotias. Sen vuoksi Kohlin puoliso varmasti teki itsemurhan, kun oli saanut Helmutin lähentelyistä vuotiaana kauheat elinikäiset traumat, aivan kuten kaiken maailman psykologinplantut ovat saaneet länsimaiden hallitukset uskomaan.

Kohlin puoliso ei varmastikaan tehnyt itsemurhaa auringonvaloyliherkkyytensä vuoksi. Loppukeväällä iltapäivälehdissä mainittiin, että joku yläasteen koulun opettaja oli kosinut vuotiasta tyttöoppilastaan. Asiasta ei kuitenkaan tehty minkäänlaista skandaalia, tai rikostutkintaa. Mutta kun Antti Puustinen kosi paria vuotiasta poikaa Virossa, asia on suurin rikos ihmiskuntaa vastaan, josta saa vähintään kymmenen vuotta ehdotonta vankeutta, ja Antti Puustisen maine tärvätään julkisuudessa niin pahoin, ettei hän voi enää kulkea kaupungilla saamatta turpiinsa.

Tarkistakaa vaikka poliisihälytyksistäni, että näin on asian laita. Paikalle saapuneet poliisit voivat todistaa minuun kohdistuneet hyökkäystilanteet. Siksi Antti Puustisen täytyy viettää loppuelämänsä neljän seinän sisällä. Tämä on kuin elinkautisvangin rangaistus, jonka Suomen KRP yhteistyössä Viron poliisin kanssa minulle langetti aloittamalla julkisen häpäisemiseni, ennen kuin minkäänlaista oikeudenkäyntiäkään oli ollut.

Opettaja sai vapaasti kosia vuotiasta tyttöä Suomessa, ja Saksan iso pamppu Helmut Kohl sai riiata vuotiasta tyttöä, mutta Antti Puustinen ei saa kosia vuotiaita poikia Virossa.

Helmut Kohl sai riiata vuotiasta tyttöä ja mennä hänen kanssaan myöhemmin naimisiinkin. Thaimaassa olin luvulla vähällä onnistua saamaan itselleni elinikäisen poikapuolison, mutta Thaimaan poliisi esti aikeemme. Poika sai poliisin sadismista niin vaikeat pelkotilat, että alkoi pitää homoutta rikollisena asiana ja luopui homoliittoaikeistaan kanssani. Samalla tavalla olisin saanut eräästä vuotiaasta virolaispojasta aivan varmasti itselleni elinikäisen poikapuolison, mutta koska Viron poliisi ja Suomen KRP antoivat Tarton pojille ymmärtää, että Antti Puustinen on suurrikollinen ja maailmalle vaarallinen terroristi ja että homoliitot ovat suurin rikos ihmisyyttä vastaan, pojat ovat pelästyneet ja karttavat nyt minua kuin ruttotautista.

Olin viimeinkin löytänyt Virosta "sen oikean", joka löytyy vain kerran elämässä. KRP ei tiedä, miltä tuntuu menettää "se oikea" vain joidenkin natsiviranomaisten sadismin takia. Saanen huomauttaa, että homous poistettiin Suomen rikoslaista luvun alussa, ja homous mielisairautena poistettiin mielenterveyslaista luvun alussa. Entäpä Tarton poikien tulevaisuus?

Viron poliisi oli kertonut eräälle virolaiselle lehdelle, että yksi Tarton pojista oli minua koskevissa kuulusteluissa mennyt aivan kalpeaksi ja pyytänyt päästä vessaan, johon hän sitten oli rynnännyt kovalla kiireellä.

Tämä traumaattinen reaktio aiheutui pojalle yksinomaan Tarton poliisin aggressiivisista kuulusteluasenteista. Kuitenkaan yksikään Tarton poika ei ollut MINUN seurassani käyttäytynyt ahdistuneesti ja traumaattisesti koko sen puolen vuoden aikana, jolloin Tartossa asuin vuonna Tiedän, että Tarton pojat koettavat hukuttaa pelkojaan yhä lisääntyvään liiman- ja liuottimien haisteluunsa.

Heille todennäköisesti käy samoin kuin eräälle luokkatoverilleni: Natsiviranomaisia kiinnostaa vain machoilla julkisuudessa ja levittää valheita, kuinka he "sankarillisesti" ovat pelastaneet Tarton pojat uudelta "Jammu Siltavuorelta" eli Antti Puustiselta.

Natsipoliisit Virossa ja Suomessa järjestivät minulle vangitsemisen uhalla elinikäisen porttikiellon Viroon ja tuhosivat elämäni: Julkinen häpäisy ja elinikäinen ihmisten pilkka ja vihamielisyys minua kohtaan.

Ystävieni Tarton poikien käännyttäminen kuulusteluaivopesulla elinikäisiksi vihamiehikseni. Jatkuva turpiin saamisen uhka kaupungilla. Kauniissa kulttuurivaltiossa Virossa eläminen kiellettiin loppuiäkseni.

Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään. Viron poliisi yhteistyössä Suomen KRP: Kuinka kauan eläin sietää sellaista kohtelua tulematta aggressiiviseksi? No, minä annan KRP: Miltäköhän se tuntuu menettää puoliso, maine, ura, omaisuus ym.? On erittäin hyvä, että oikeudenkäyntini mahdollinen alkaminen on venynyt jo näin pitkään vuoden marraskuun 8. Minä olen sillä välin hitaasti kypsynyt oveluudessa tässä taistelussa natsiviranomaisia vastaan.

Kun oikeudenkäyntipäivieni sarja lopulta sitten koittaa kenties joskus kevättalvella , minä saan siitä silloin niin valtavat energiat ja älynlahjat, että voin kylvää niin valtavaa psyykkistä tuhoa natsipoliisien keskuuteen sillä tavoin, etten itse joudu siitä minkäänlaisiin juridisiin seuraamuksiin, vaan natsiviranomaiset tukehtuvat älykkäiden temppujeni vuoksi lopulta omaan raivoonsa minua kohtaan, jopa siinä määrin, että AIVAN VARMASTI tekevät RIKOKSEN minua kohtaan, ja joutuvat siitä vankilaan.

Tämä on vakaa päämääräni. Suuntaan kaiken aikani ja energiani tämän päämääräni toteuttamiseen, vaikka sen lopullinen toteuttaminen kestäisi jopa kymmeniä vuosia.

Katsokaas, minulla ei ole enää mitään menetettävää. Te natsit olette jo riistäneet minulta kaiken kuviteltavissa olevan ihmisarvoisen elämän.

Luuletteko, että pelkään vankilassa istumista? Ehei, olen Thaimaassa ollut passin viisumittomuuden takia niin kammottavissa rotankolotyrmissä, että Suomen vankilat ovat kuin hotelleja niihin verrattuina. Kokemusta on siviilipalveluksen välttämisrikoksesta: Hämeenlinnan lääninvankila vuonna Kuopion lääninvankilaan menen oikein mielelläni, siellä on hyvää aikaa jatkaa taistelua Viron poliisin ja Suomen KRP: Ajattelette, että ensin pedofiili katsoo bussipysäkillä 10 sekuntia jotakuta alle vuotiasta poikaa.

Sen jälkeen pedofiili haluaa puhua pojalle. Sitten pedofiili haluaa raiskata pojan. Sen jälkeen pedofiili haluaa surmata pojan. Vai mitä mieltä olette Jyväskylän KRP: Tässä kirjassa on erittäin laittomia lapsipornotekstejä.

Lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä ei kuitenkaan pidetä 1 momentissa tarkoitettua tekoa, jos osapuolten iässä tai henkisessä ja ruumiillisessa kypsyydessä ei ole suurta eroa. Sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kirjallisen aineiston levittäminen. Joka pitää kaupan tai vuokrattavana tai levittää taikka siinä tarkoituksessa valmistaa tai tuo maahan tekstejä, joissa sukupuolisiveellisyyttä loukkaavasti esitetään lasta tai väkivaltaa taikka eläimeen sekaantumista, on tuomittava sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kirjallisen aineiston levittämisestä ehdottomaan vankeuteen vähintään kuudeksi vuodeksi.

Joka oikeudettomasti pitää hallussaan kirjaa, lehteä tai muuta todellisuudenmukaista kirjallista aineistoa, jossa esitetään lasta sukupuoliyhteydessä tai siihen rinnastettavassa seksuaalisessa kanssakäymisessä taikka muulla sukupuolisiveellisyyttä ilmeisen loukkaavalla tavalla, on tuomittava sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kirjallisen aineiston hallussapidosta vankeuteen vähintään kuudeksi vuodeksi.

Minun kommenttini näihin lainkohtiin on, että niissä on selvä ristiriita. Lapset saavat vaikka talonmiehen edessä esittää seksiä alasti LIVENÄ, eivätkä he saa siitä minkäänlaisia juridisia seuraamuksia, vaikka talonmies kuinka haluaisi lapset telkien taakse. Jos sen sijaan joku aikuinen näyttää talonmiehelle TEKSTEJÄ, joissa samat alaikäiset pojat sekstailevat keskenään, niin tekstien esittäjä joutuu kuudeksi vuodeksi vankilaan, vaikka tämä ei itse olisi kyseisiä tekstejä kirjoittanutkaan.

Sellaisten tekstien hallussapitäjä lentäisi linnaan, ja itse pankkiryöstäjä kulkisi vapaana. Melko nurinkurista, eikö totta. Heti, kun henkilö täyttää 16 vuotta, ja hän tekee seksiä päivää vaille vuotiaan kanssa, tuosta vuotiaasta tulee suurrikollinen, ja hänen kuuluisi lain mukaan saada ainakin neljä vuotta ehdotonta vankeutta. Kuitenkin Jyväskylän poliisi Eila Koivuniemi sanoi erään sanomalehden haastattelussa vuonna , että käytännössä jos ikäero on pieni vapaaehtoisen seksin osapuolten välillä, niin kukaan ei silloin saa mitään rangaistusseuraamuksia oikeudessa.

No, minä olen imuroinut Internetistä nettilinkistöosoitteesta www. Julkaisen tämän kirjan huolimatta vähintään kuuden vuoden ehdottoman vankeusrangaistuksen uhasta, koska Suomen laissa on tässä kohtaa selvä ristiriita, josta jo mainitsin. Eli minä jatkan tämän kirjani levittämistä, jossa olen julkaissut sukupuolisiveellisyyttä loukkaavia tekstejä, koska Suomen KRP: Levittäessäni tätä kirjaa minua vastaan nostetaan lukemattomia oikeusjuttuja, jotka tulevat jatkumaan vuosikausia eri oikeusasteissa, ja olen sen vuoksi jatkuvasti sensaatio- ja skandaalilehtien otsikoissa, ja sehän on ilmaista mainosta kirjalleni "Talistanian valtionterrori".

Tavallisia maksullisia ilmoituksianihan kirjoistani ei yksikään sanoma- tai aikakauslehti suostu Suomessa julkaisemaan, saatikka että yksikään kustantaja julkaisisi edes minkäänlaisia kirjojani.

Tämä kaikki on KRP: Satun tietämään, että Internet-sivusto www. Jos tämä kirjani "Lasten bordelli" aiheuttaa minulle joitakin tuomioita oikeudessa, aion silloin vaatia KRP: Ellei KRP poista Internetistä www. Miksi he sitten pitäisivät tämän kirjani tekstejä sellaisina? No, minähän olen Antti Puustinen, jota epäillään "kansainvälisesti suureksi pedofilismiterroristiksi". Sehän jo riittää syyksi. Tällaisessa tilanteessahan voin aivan mainiosti sitten levittää ala-asteen koulujen pihoilla tiedotteita, että kaikki lapset vaan surutta surffailemaan www.

Jos tämän kirjani teksteistä siis tulee juridista jupinaa, vaan ei kuitenkaan www. Silloin syntyy median avulla koko maan laajuinen paniikki, ja voi sitä paheksunnan määrää KRP: Media tulee mässäilemään tällä sensaatiolla vuosikausia.

Mikä yleinen pedofiilihysteria ja paniikki silloin syntyykään! Ja kaikki vain KRP: Ja vaikka he saisivatkin ne kitketyiksi, tiedän koko joukon lisää aivan samanlaisia sivustoja!

Joten tulen kyllä ylityöllistämään KRP: Mutta muistakaa, lukijat, tämä ei ole kiristystä KRP: Minä haluan ainoastaan oikeudenmukaisuutta. Katsotaan sitten tulevaisuudessa, että ovatko KRP, syyttäjälaitos ja oikeuslaitos puolueettomia instituutioita, ja että onko minulla ihmisoikeuksia enää lainkaan olemassa.

Tuona päivänä erään tarttolaisen alaikäisen pojan äiti oli tehnyt minusta rikosilmoituksen. Vuoden alusta on KRP: Tässä asiassa minulla ei olekaan valittamista KRP: Sen sijaan valittamista on siinä, että tehdessäni matkan Romaniaan Bukarestiin Heillä oli muka tavallinen pakettiauto, mutta heillä oli myös poliisipuhelimet, joista kuulin poliisitiedotuksia romanian kielellä. Vaikka en juuri ymmärrä romaniaa, monet sanat ovat silti kansainvälisiä. Monta kertaa poliisit tulivat luokseni epäluuloisen näköisinä ja kysyessäni heiltä, onko joitakin ongelmia, eräs heistä sylkäisi edessäni ja sanoi minulle: Lisäksi koko Bukarestin vierailuni ajan siviilipukuisia poliiseja porhalsi henkilöautoilla aivan lähelleni ja alkoivat ikään kuin tarkkailla tyhjyyttä.

Näin heidän katseensa kuitenkin nauliutuneen minuun, mutta he aina väistivät katseensa alkaessani tuijottaa heitä. Poliisit nojailivat kymmeniä minuutteja autonsa kattoon mitään muuta tekemättä, ja aina kun katsahdin heihin, he väistivät katseensa pois minusta. Köyhissä maissa kuten Romaniassa poliisit ovat tunnetusti läpeensä korruptoituneita. Koska KRP oli varoittanut Bukarestin poliisia tulostani, sikäläinen poliisi näki jälleen hyvän tilaisuuden tulleen putsata länsituristi puhtaaksi.

Nimittäin metrin päässä Bukarestin Pohjoisen Rautatieaseman eli Gara de Nordin poliisiasemasta oli erään poliisin hyvin tunteman varkaan asunto. Tämä varas houkutteli minut kotiinsa osoitteeseen Strada Witting 31 ja vuokrasi minulle sieltä kuukaudeksi huoneen.

Siellä hän varasti lompakkoni, jossa oli Jyväskylän poliisin minulle toukokuun lopussa myöntämä 10 vuoden passi, USA: Mitään varmuusrahastoja tai -dokumentteja ei minulla ollut, vaan kaikki meni varkaan mukana. Menin tekemään varkaudesta rikosilmoituksen Pohjoisen Rautatieaseman poliisilaitokselle. Siellä poliisit tunsivat kuvaukseni ja rikoksen tapahtumapaikan perusteella varkaan oikein hyvin.

Poliisit katsoivat toisiinsa hymyillen ja sanoivat ääneen varkaan nimenkin: Kerroin heille, ettemmekö voisi mennä tuonne metrin päähän tutkimaan rikosta ja ottamaan varasta kiinni. He sanoivat, että juttu on teidän ongelmanne, "It´s your problem". Siinä vaiheessa, kun sanoin heille haluavani soittaa Suomen Suurlähetystöön Bukarestissa, poliisit heittivät minut tylysti ulos poliisilaitokselta. Bukarestin poliisin käytös todisti mielestäni selvästi, että he suojelivat varasta.

On erittäin todennäköistä, että kyseinen varas luovuttaa jatkuvasti poliiseille esim. Kuulin nimittäin myöhemmin Gara de Nordin puiston kodittomilta asukkailta, että kyseinen varas putsaa turisteja jatkuvasti. Kuten aikaisemmin mainitsin, köyhien valtioiden poliisit ovat korruptoituneita ja he hyvin usein ovat yhteistyössä rikollisten kanssa. Miksi varas muutoin kulkisi yhä vapaana? Seuraavana arkipäivänä, eli maanantaina Kun mainitsin heille, että koska Romania haluaa liittyä Euroopan Unioniin, olisi häpeäksi, jos Euroopan Unionin jäsenvaltiosta Suomesta tulevan turistin rikosta ei tutkittaisi.

Lisäsin vielä, että tällainen skandaali Bukarestin poliisista voisi levitä EU-maiden kaikkiin medioihin ja vaikeuttaa Romanian pyrkimystä tulla EU-maaksi. Tämä lausuntoni laittoikin sitten vipinää poliisien keskuuteen, ja kaksi konstaapelia lähti poliisiautolla kanssani rikospaikalle. Siellä he eivät kuitenkaan menneet edes sisälle taloon omakotitalo , vaan laiskasti ja vaivautuneen oloisesti he tekivät joitakin kysymyksiä varkaan juopolle isoäidille talon pihalla.

Varas olisi voitu tavoittaa sisältä, ja mainitsin tästä konstaapeleille, mutta he vain eivät suostuneet menemään taloon. Sen sijaan he sanoivat minulle, että menkää tekemään asiasta kirjallinen rikosilmoitus. Se ei kuulemma olisi käynyt päinsä heidän metrin päässä sijaitsevalla poliisiasemallaan, vaan 4 kilometrin päässä sijaitsevalla Poliisiasema numero kolmessa.

Koska minulla ei ollut aavistustakaan Poliisiasema kolmosen sijainnista vieraassa suurkaupungissa tämä oli ensimmäinen Romanian-matkani, ja rahaa taksiinhan minulla ei ollut , menin seuraavana päivänä taas Pohjoisen Rautatieaseman poliisilaitokselle.

Siellä joku englantia paremmin osannut ylempi poliisiviranomainen sitten suostui kuljettamaan minut kollegansa kanssa Poliisiasema kolmoselle. Matkalla autossa kuulin heidän selvästi puhuvan minusta keskenään, vaikkakin romaniaksi, mutta erotin puheesta sellaisia sanoja kuten "Estonia", "pedofil skandal", "kopil disparetsh" alaikäisten poikien karkottaminen romaniaksi. Mielestäni tämä kuulemani keskustelu todisti selvästi, että poliisit tiesivät jo etukäteen minusta. Kuinka se olisi voinut olla mahdollista ilman, että KRP: Tämän kirjeeni valituksen aihe on mm.

Näin omin silmin istuessani Gara de Nordin puistossa, kuinka viereiseltä poliisiasemalta saapui paikalle virkapukuinen poliisi. Vieressäni istui vuotias koditon katupoika liimaa muovipussista haistellen. Poliisi hiipi pojan taakse ja potkaisi kaikin voimin poikaa selkään.

Poika kaatui nurmikolle ja alkoi itkeä. Poliisi aikoi käydä minunkin kimppuuni, mutta pääsin karkuun. Sitten poliisi jatkoi pojan hakkaamista, ja poika itki. Kuitenkin jos olisin tehnyt tämän konstaapelin toimista rikosilmoituksen, minut olisi varmasti teljetty vankilaan. Suuri yleisökään ei kaduilla reagoinut tapahtumiin, koska kaikki tiesivät, ettei puiston juuri siinä nimenomaisessa kohdassa saanut oleskella, joten tällä tavoin Bukarestin poliisi sai "legitimaation" hakata katupoikia.

On mahdollista, että joku bukarestilainen poliisi saadessaan tietää tulostani oli lähettänyt yhteistyökumppaninsa Dana-varkaan luokseni Gara de Nordin edustalla olevaan puistoon houkuttelemaan minua asunnolleen ja siellä putsattavaksi. Koskaan aikaisemmin poliisi ei ole kuulustellut vanhempiani. Bukarestin-matkani vahvistus oli sähköpostissani, josta KRP: Minulla on painavia syitä epäillä, että Jyväskylän KRP on vastuussa minuun kohdistuneesta varkaudesta ja sen seurauksena tapahtuneesta 10 vuorokauden pakosta nukkua Gara de Nordin puistoissa ja olla nälässä.

Suomen suurlähetystö Bukarestissa ei suostunut alussa auttamaan minua millään tavalla, koska minulla oli joku Ulkoasiainministeriön kustantama matka maksamatta Bangkokista Jyväskylään vuodelta Lopulta suurlähetystö kuitenkin suostui myöntämään minulle kotimatkaa varten passin, joka oli voimassa He myönsivät minulle myös paluulentolipun Bukarest-Helsinki, koska rahat siihen oli saatu Suomesta järjestymään.

Kuitenkin Helsinki-Vantaan lentoasemalla Kysyessäni pidätyksen syytä rajavartioston miehet eivät vastanneet. Sain istua puoli tuntia pienessä huoneessa, ja lopulta paikalle tuli joku virkailija, jolta sain tietää, ettei mistään muusta ollut kysymys kuin väliaikaisen passini takavarikoimisesta.

Tiedustelin, kuka oli antanut sellaisen määräyksen, ja hän vastasi, että Vantaan poliisin komisario Timo Pirinen. Soitin Piriselle perjantaina Kysyessäni, että mistä, hän kiersi kysymykseni eikä suoraan vastannut kysymykseeni lainkaan.

Olen vakuuttunut, että Jyväskylän KRP oli antanut takavarikkomääräyksen, sillä soittaessani Jyväskylän poliisikomisario Puraselle 3. Edellinen, vuoden voimassa ollut passini oli nimittäin kostunut pahasti Viipurissa pääsiäisenä , ja anoin uutta 10 vuoden passia. Lisäsin hänelle vielä, että tämän tilanteen voisinkin kertoa rikoslehdille.

Tästä Puranen suuttui kuin tappura ja hän huusi haastavansa minut oikeuteen, jos julkisuudessa kerron hänen lausuntojaan. Ja kyllä kai passien myymisestä rikollisille pitäisi olla joitakin todisteita, ennen kuin sellaisesta tullaan minua syyttämään.

Minulla itselläni on Bukarestin poliisiasema numero kolmoselta saatu kuitti, että olen jättänyt sinne rikosilmoituksen passini, Visa-elektron-korttini ja käteisvarojeni varkaudesta. Timo Pirinen lupasi lähettää passini Jyväskylän poliisiasemalle Soittaessani Vantaan poliisiin sieltä sanottiin, että Pirinen on epämääräisen ajan lomalla. Huomautettavaa on myös Jyväskylän KRP: En tiennytkään, että alaikäisen kanssa keskustelu on Suomessa kiellettyä. Niinpä en siis loppuikänäni puhu koskaan esim.

Aivan kuten KRP on tiedottanut Viron pedofiliaepäilyistäni kaikelle kansalle julkisuudessa vuodesta lähtien, ja on tällä tavoin ryvettänyt maineeni loppuiäkseni, niin minunkin taholtani pesee tämän teoksen muodossa ronskia pedofilismia kaikille kansoille!

Koko maapallon poliisiverkosto on kuin vihainen appiukkoni, joka sanoo minulle: Ja että miksikö olemme salaliitossamme säätäneet tällaisen vuoden seksi-ikärajan? Silloinhan me poliisit sallisimme törkeän pedofilian harjoittamisen Antti Puustiselle. Meillä koko maapallon poliiseilla ei ole enää mitään muuta tekemistä kuin vahtia, ettei se Puustinen vaan kajoa kehenkään alle vuotiaaseen poikaan, koska kaikki muut rikokset kuten murhat, tapot ja ryöstöt eivät oikeastaan ole meidän mielestämme rikoksia laisinkaan, vaan ainoastaan se, mitä Antti Puustisen päässä liikkuu.

Suurin rikos koko ihmiskuntaa vastaan on meidän mielestämme se, että Antti Puustisen päässä välähtää tämä ajatus: Onhan se jo niin monta kertaa nähty. Tässä vaiheessa minun onkin hyvä pilata monen suomalaisen nutturapäämoralistin päivä kertomalla, että jos te nuoret tai Suomeen maahanmuuttaneet ulkomaalaiset nuoret lukijani, jotka olette jo saaneet Suomen kansalaisuuden, haluatte pysyvästi saada rahaa tilillenne ilmaiseksi koko loppuelämänne ajan tekemättä yhtään mitään, ja kuitenkin rahoittaa Thaimaassa oleskelunne, niin tekeytykää mielisairaaksi menemällä lähimpään terveyskeskukseen valittamaan ahdistusta ja masennusta lääkärille, niin hän kirjoittaa teille lähetteen asuinpaikkanne lähimpään psykiatriseen sairaalaan.

Siellä käyttäytykää hyvin muutaman viikon ajan, mutta muistakaa valittaa toistuvasti hoitajille ja sairaalan osastolääkärille mielenne sisäisiä paranoidisia psykoositiloja eli vainoharhaista hulluutta. Teidän on myös pakko syödä sairaalassa psyykenlääkkeitä. Pääsette pois sairaalasta todennäköisesti yhden tai kahden kuukauden kuluttua, jos muistatte käyttäytyä normaalisti siten, ettette missään vaiheessa huuda tai sano pahasti tai käyttäydy muuten sopimattomasti hoitajia, lääkäreitä tai muita potilaita kohtaan.

Jatkakaa sairaalasta pois päästyänne säännöllisesti viikottain käyntejä asuinpaikkanne lähimmän psykiatrisen avohoidon kriisipalvelun psykiatrin vastaanotolla. Jos teillä on rohkeutta viedä esitystänne läpi sekä sairaalassa että avohoidossa, niin noin vuoden kuluttua psykiatri suosittelee teitä elinikäiselle psykiatriselle työkyvyttömyyseläkkeelle, jonka myös saatte. Aivan kuten koko maapalloon kohdistuneessa vedenpaisumusterrorihyökkäyksessä eKr.

Maapalloa kiertävälle radalle sijotettujen valtavien suurennuslasien kaltaisten aurinkopeilien kuumuus oli ensin sulattanut jääkauden jäämassat koko pohjoiselta pallonpuoliskolta, ja kaiken elämän tuhouduttua Maapallolta noiden samojen aurinkopeilien kehittämä kuumuus oli hajottanut kuivien mantereiden esiinsaamiseksi liikojen vesimassojen vesimolekyylejä ja tällä tavoin valtavasti kuumennetun ylimääräisen veden vety karkasi ulkoavaruuteen, niin samalla tavalla vapautukaa nuoret työnteon ylimääräisestä taakasta elämässänne ja ottakaa opiksi tämä minun sanomani teille, joka on yhtä kirkas tieto kuin muinoin aurinkopeilien tuottama valtavan tiivistetty aurinkoenergia!

Vuonna Kansaneläkelaitoksen maksaman psykiatrisen työkyvyttömyyseläkkeen määrä oli euroa asumistukineen ja hoitotukineen, vaikka ei olisi ollut päivääkään työelämässä!

Kannattaa siis ryhtyä eläkeläiseksi vaikkapa vain vuotiaana. Suomessa on kyllä sen ikäisiäkin työkyvyttömyyseläkeläisiä! Esipuheessa mainitsin, että Thaimaassa selviytyminen maksaa euroa kuukauden ajalta. Paluulentolippuun pitää kuitenkin varata maksavansa ylimääräiset euroa. Tällä tavalla olen nyt todistanut, millä tavalla ihminen voi paeta maailmanlaajuista seksikieltojen natsipoliisiverkostoa Thaimaan seksiparatiisiin ilmaiseksi koko loppuiäksi! Seuraavassa luvussa on julkaistu Väestöliiton koulukampanja - seksuaaliterveystietokilpailu peruskoulun 8-luokkalaisille eli vuotiaille lapsille!

Jos minut haastetaan oikeuteen sanoista, jotka esittävät alaikäisiä poikia harjoittamassa keskenään seksiä, niin haastan silloin Väestöliiton oikeuteen sen seksuaaliterveystietokilpailussaan vuotiaille lapsille esittämistään kysymyksistä!

Ja nuo kysymykset tehtiin peruskouluissa puolelle koko Suomen vuotiaista! Kuinka törkeä skandaali, vai mitä. Lisäksi KRP vainoaa minua vaikka Etelänavalle ja soittaa paikalliseen igluun, että tarkkailkaa, ettei se Puustinen vain vahingossakaan puhu edes alaikäiselle pingviinille! Kouluterveydenhoitaja on tavattavissa koululla 1. Oletko saanut tietoja ehkäisytableteista eniten 1. Murrosiän fyysiset muutokset tapahtuvat: Peniksen päässä sijaitsevaa terskaa peittää esinahka. Suositeltavaa hygienian kannalta on 1.

Tytön sukupuolielimissä on uloimmat ja sisemmät häpyhuulet. Suositeltavaa hygienian kannalta on: Mikä seuraavista EI pidä paikkaansa. Poikien penis kovettuu ajoittain. Tyttöjen emättimessä sijaitsee immenkalvo. Tyttöjen rinnat kehittyvät suuremmiksi murrosiässä, ne 1.

Peniksen päästä purskahtava vaalea, limamainen neste on 1. Mistä tietää, että tyttö voi tulla raskaaksi? Mies voi saattaa naisen raskaaksi 1.

Missä kuukautiskierron vaiheessa nainen tulee helpoimmin raskaaksi? Naisen mahdollisuutta tulla raskaaksi parantaa, jos: Nainen tunnistaa tulleensa raskaaksi 1. Kenen vastuulla on nuorten raskauden- ja sukupuolitautien ehkäisy? Mikä seuraavista ehkäisee varmimmin raskauden? Epäluotettavin keino ehkäistä on: Mikä seuraavista on väärin kondomia käytettäessä: Kondomien ostamisen alaikäraja on: Paljonko 5 kappaleen pakkaus tavallisia kondomeja maksaa ruokakaupassa keskimäärin? Kun alle vuotias tyttö Suomessa huomaa olevansa raskaana, hän useimmiten: Suomessa suoritettu raskauden keskeytys: Joskus ehkäisy voi unohtua, koska ei olla varauduttu yhdyntään.

Mistä tietää, että yhdyntäkumppanilta ei saa sukupuolitautia? Mikä seuraavista sukupuolitautien ehkäisemiseen liittyvistä väittämistä on totta? Sukupuolitaudin hoito onnistuu parhaiten 1. Mikä seuraavista EI pidä paikkaansa? Mikä EI pidä paikkaansa? Ongelmat erektion saamisessa tai ylläpitämisessä yhdynnässä: Nuoret miehet pohtivat usein kuinka suureksi heidän peniksensä tulisi kasvaa. Kyetäkseen hedelmöittämään naisen peniksen tulisi olla jäykistyneenä: Nainen voi kokea orgasmin, eli seksuaalisen laukeamisen tuottaman hyvänolon tunteen: Kuinka kauan naisella keskimäärin kestää ensimmäisestä yhdyntäkokemuksesta ensimmäiseen orgasmiin yhdynnässä?

Hyvänä rakastajana pidetään tavallisesti erityisesti kumppania, joka: Kuinka suuri osa nuorista ilmoittaa tutkimusten mukaan kokeneensa ensimmäisen yhdyntänsä ennen 16 ikävuottaan? Mikä seuraavista on lapsuudessa epätavallista? Mikä seuraavista ensimmäistä yhdyntää koskevista väittämistä on oikein?

Suomalasilla tytöillä kuukautiset alkavat tavallisimmin: Suomalaisilla pojilla siemensyöksyt alkavat tavallisimmin: Monia nuoria kiinnostaisi kosketella ja hyväillä toista ihmistä. Sen voi tehdä, kun: Transvestiittimies pukeutuu naiseksi, koska 1.

Suomen laissa on määritelty tietty ikäraja. Jos aikuinen on sukupuoliyhteydessä tätä nuoremman ihmisen kanssa, hän voi saada syytteen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Väestöliiton valtakunnallisen seksuaaliterveystietokilpailun järjestämistä on tukenut lääkeyritys Schering Oy. Ettekö te lukijat tiedä, että kaikki alle vuotiaat ovat kuin dementoituneita vanhuksia, jotka eivät tiedä missä he ovat, mikä päivä tai kuukausi on tai mikä heidän nimensä on.

Kukaan alle vuotias ei tiedä, mikä on oikein tai väärin, heillä EI ole edes seksuaalisia halujakaan. Kuitenkin sillä sekunnilla kun he täyttävät 18 vuotta, he saavatkin ajaa autoa, äänestää vaaleissa ja he osaavat varastaa ja valehdella ja pahoinpidellä, joita he EIVÄT osanneet tehdä päivääkään alle vuotiaina.

Siksi kaikki ihmiset ovat alle vuotiaina puhtaita kuin pulmuset, kuin vastasyntyneet vauvat. Miksi kuitenkin Suomessa vuotias saa päättää, että kummanko vanhempansa luona hän haluaa asua vanhempien avioeron jälkeen, ja miksi joissakin USA: Hyvä on, en jaksa enää väitellä vastaan, hyvä on: Niin ovat asiat, lainsäätäjät, asiat ovat juuri niin kuin te sanotte.

Tätä kirjaani, "Lasten bordelli" kuitenkin levitän ilmaiseksi milloin, missä ja kenelle huvittaa. Minulla ei ole enää mitään muuta tekemistä koko loppuikänäni, koska maailmanlaajuinen natsipoliisiverkosto on riistänyt rinnaltani kaksi poikaa, jotka olisivat olleet "niitä oikeita" elämänkumppaneitani.

Joten nyt minulla on uusi elämänkumppani, se on tämä kirjani. Sadistiset lainsäätäjät ja natsipoliisit haluavat tietysti riistää senkin minulta! Mutta pidän huolta, että tätä kirjaani he eivät saa. Siinä riittääkin taistelemista koko loppuiäkseni! Menetettyäni poliisin takia kaksi poikapuolisoani heräsin kuin unesta. Seurasi turruttava sekasorto, painajainen. Olen nyt herännyt, enkä ole varma, oliko sitä maailmaa koskaan olemassakaan.

Epätoivo on kuin huumetta. Se tuudittaa mielen välinpitämättömyyteen. Jos haluaa menestyä, pitää järjestäytyä. Sodat ja konfliktit ovat kaikki liikeasioita.

Tulee aikoja, jolloin ei millään muulla tule olemaan merkitystä kuin rahalla. Minä en ole järjestäytynyt näissä pedofiiliasioissa. Toimin aivan yksin näitä teoksia kirjoittaessani, aivan kuten myös Viron poikien kanssa seurustellessani. Opetin heille pedofilismia eli filosofiaani pedofiliasta.

Se oli virhe, sillä Viron Tarton pojat saivat minulta tietää juridisista seksi-ikärajoista, ja he käyttivät näitä tietoja minua vastaan. Pojat olivat ystävänsä pettureita. Kaikissa suurissa pedofiilirenkaissa on kyse suurista rahoista. Minulla taas on niukalti rahaa. Ei kukaan ole minusta kiinnostunut, ei edes poliisi, koska vältän pedofiilirenkaita ja heidän rahojaan. Menin mielelläni toukokuussa Jyväskylän KRP: Maailmanloppu-uskontoja kauppaaville ja pedofiileja vainoaville lahkoille haluan tässä sanoa, että näiden maailmanloppua odottavien fanaatikkojen uskonnollisissa kokouksissa ikään kuin tarjotaan hyvää maailmanloppua tilauksesta!

Erinomainen maailmanloppu räätälintyönä odottaessa! Hyvää tonttimaata jaossa seuraavan vedenpaisumuksen tai jonkin muun maailmankatastrofin jälkeen! Myyty jo etukäteen eniten tarjoavalle! Eräät pedofiilitahot pyysivät minua sisällyttämään tähän teokseen erään vuotiaan pojan manifestin. Se on englanninkielinen, ja julkaisen sen tässä sellaisenaan.

We want to be considered human beings, people in every way and not half-humans. We want to be able to decide on our life and our future, after all we would live it. We want to be able to be ourselves and not what you would. We want to be educated to the freedom, not to the overbearingness and the intolerance. We want a world in which everyone has the right to be different from others and for this have different rights.

We want to grow in the freedom and to be free of conditionings. We want to be able to love who we want in the way we want, without limits of age , sex, creed or other, without anyone interfering in our private life. We want to be able to have a private life. We want to be able to decide with whom to live, to go in holidays, to grow; we do not want to live like seized. We want that you let us grow, to have experience, to make mistakes, to learn, to express our thoughts and ideas. We want to be able to listen to people's ideas, not to receive information only from the points of view that you decide.

We want to be able to think in freedom, to have freedom of conscience, and not to be forced to believe to what the majority or our parents believe. Kertokaa heti Kalungin olennainen jälleensyntymishistoria viimeisen 72 vuoden ajalta! Näin alkoivat Kaukoidässä sijaitsevan Talistanian valtion poliisit kuulustella minua vuonna Talistaniassa sai syytteitä ja kuolemantuomioita myös teoista, joita ihminen oli tehnyt edellisissä jälleensyntymissään.

Poliisit tivasivat heti perään:. Jos epäonnistuisin kuulusteluissa, minua odottaisi laittomasta seksistä 25 vuoden vankeustuomio Talistanian kidutusvankiloissa. Kerroin poliiseille, mitä tapahtui Ottayalla "Poikien kommuunissani", jossa nämä pojat vierailivat lähes päivittäin. Jos saan kuusi vuotta linnaa, niin se on loistava tilaisuus uuden romaanin kirjoittamiseen, kun saan olla rauhassa kaikilta häiriötekijöiltä vankisellissä. Sen vuoksi pystyn tekemään hyvän teoksen, ja tienaamaan todella paljon rahaa.

Pojat peruivat kiristyksensä ja sanoivat minulle: Eräänä iltana he tulivat asuntooni ja alkoivat liimapäissään sekoilla siellä. Uhkasin soittaa virkavallan paikalle, ja pojat pakenivat ulos. He kuitenkin tulivat takaisin vähän myöhemmin, mutta en päästänyt heitä sisään. Suljin ovet ja ikkunat, ja pojat alkoivat rynkyttää ja paukuttaa niitä. Noin puolen tunnin kuluttua talon yläkerrassa asuva nainen soitti paikalle poliisit, kun pojat olivat sotkeneet puutarhaa ja aiheuttaneet jotakin vahinkoa siellä.

Vain yksi poika jäi kiinni, kun loput pakenivat takapihan kautta. Tästä tapahtumasta pitäisi olla Ottayan poliisiasemalla muistiinkirjattu poliisihälytys, joka todistaa, että pojat todella ahdistelivat minua. Syy pantiin minun niskoilleni. Tällä tavoin he kuitenkin vain paljastivat sen, että kaikkinainen toiminta minua vastaan on ollut lavastettua Ottayalla; sillä minä olin Mungkokissa silloin pari viikkoa, kun murtovarkauden väitettiin tapahtuneen.

Todisteena Mungkokissa olosta minulla on yliopiston opintokirjassa leimat luennoille osallistumisestani. Jos minä olisin todella halunnut tehdä seksiä haastattelun tehneen äidin pojan kanssa, miksi minä olisin ollut pojan kanssa sängyssä itse alasti ja pojalla täysi vaatevarustus päällä, kuten poika kasetilla väittää. Jos ihminen haluaa seksiä, kyllä hän edellyttää, että molemmat seksin osapuolet ovat alasti.

Proudly powered by WordPress. Kategoriarkiv för Sukupuoli Helsinki Escort service jyväskylä web kamera seksi Seksi theleadway. Escort service jyväskylä web kamera seksi Escort malmö häpykarvojen poisto Suomalaista koti pornoa seksiä oulussa Escort service jyväskylä web kamera seksi Seuraa netistä sexi kuvia Escort service jyväskylä web kamera seksi Thaihieronta Lohja Omaa asunto.

Ussi tyttö hieronta Joensuu Nopea ja luotettava - Iskuri-treffit! Alastomia tyttö isoäiti nussii pillu seksikäs vanhempi seksitarinat oudot tavarat ilmaiset seksivideot mummot runkkaa.

Panoseuraa ilmaiseksi netistä — helposti ja turvallisesti Suomen. Sain ekan tyttö ystävän sillä että piirsin pillun liitutaululle. Kotirouvat seksi sex oulu Posted on Suomityttö Sidonta seksi videot terhakkaat tissit. Video embedded · Alaston teini tyttö märkä ajeltu pillu Masturbates. As fuck video nuru massage Itse asiassa ladyboyta on niin paljon, että joissakin yliopistoissa on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa. Koulun jälkeen porn nainenki isokalu naisen paljas siitin erektiossa.

...

: Seksiseuraa homoseksuaaliseen jyväskylä sex toon

Seksiseuraa homoseksuaaliseen jyväskylä sex toon 433
Seksiseuraa homoseksuaaliseen jyväskylä sex toon Thai hieronta kemi bb gay naiset alasti
Alaston gay seksi pikapano video Kuinka törkeä skandaali, vai mitä. Kalung tuijotti maahan ja tuntui vetäytyvän omiin maailmoihinsa, eikä hän enää tuntunut jännittävän läsnäoloani, vaan meni syvälle omiin ajatuksiinsa. Jälkimmäisestä saat lukea tämän kirjan loppuosasta, luvusta "Vanhan maailman loppu ja uuden maapallon synty". Minkä huikean määrän ilmaista mainosta saankaan silloin tälle teokselleni! We want to grow in the freedom and to be free of conditionings.

Seksiseuraa homoseksuaaliseen jyväskylä sex toon

SEX HOMO TREFFI FINNISH POIKA PORN

Escort service jyväskylä web kamera seksi, Seuraa netistä sexi kuvia että joissakin yliopistoissa on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Kuva Helsinki Cartoon Sex Videos Hietala Wwwjeldwenfi Seksi Seuraa Tampere. marraskuu Thai sex video ilmasta pillua send any messages to this user, send a friend .. nettiradio isompi muna kääpiö pornoa seksiseuraa jyväskylä runoja helsinki .. All of the anime girls and cartoon characters you ever wanted to dress! koska homoseksuaalisuus ylipäänsä on kykenevyyttä olla tekemisissä. org pillu milf oinas kaksonen ovation kitara tatuointi hinnat jyväskylä parhaat romanttiset . pitkät kynnet gay jyväskylä jallu netissä pornovideot ilmaiset tanglewood pillu seksiseuraa heti on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa. Cartoon Porn Simpsons Porn Marge masturboida.